Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 100 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

У Бахмуті військовослужбовці - учасники АТО отримали ключі від квартир

Переглядів: 5341
03.02.2017 - 11:33

3 лютого 2017 року у Бахмуті відбулося урочисте вручення військовослужбовцям - учасникам АТО ключів та ордерів від квартир реконструйованої будівлі  гуртожитку по вулиці Гаршина 78а.

Після перепланування 16-квартирний гуртожиток став сучасним житловим будинком з влаштованим газовим обладнанням кухонь, утепленням зовнішніх стін. У будинку проведена заміна вікон на енергоефективні, відремонтована покрівля, виконаний благоустрій прибудинкової території. Крім того, на будівлі встановлений загально будинковий лічильник теплової енергії.

Квартири отримали учасники бойових дій, які приймали участь у проведенні антитерористичної операції та перебували на квартирному обліку при виконкомі Бахмутської міської ради.

16 ордерів та ключів від квартир вручили голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Жебрівський та Бахмутський міський голова Олексій Рева.

С привітаннями до присутніх звернувся Павло Жебрівський та зазначив, що: «Дуже тяжкі часи переживає зараз район Авдіївки, обстріли продовжуються. Втрат зазнає навіть мирне населення. Держава докладає багато зусиль на відновлення миру на Донбасі, відбудову соціально значущих об’єктів. Вручення цих ключів – значна подія, тому що таким чином держава показує кожному захиснику України що у нього завжди є підтримка, і він - не самотній».

Бахмутський міський голова Олексій Рева також привітав присутніх з знаменною подією та наголосив на тому, що не дивлячись на війну ми маємо змогу, будуючи та надаючи житло, не тільки відбудовувати місто, але і тим самим висловити вдячність військовим за стійкість, мужність і відвагу у справі захисту незалежності України.

Від імені Бахмутської громади Олексій Рева подякував Донецькій обласній адміністрації за допомогу у залученні коштів на відбудову гуртожитку, а також нагородив будівельників подяками міської ради за виконану працю.

У Бахмуті військовослужбовці - учасники АТО отримали ключі від квартирУ Бахмуті військовослужбовці - учасники АТО отримали ключі від квартирУ Бахмуті військовослужбовці - учасники АТО отримали ключі від квартирУ Бахмуті військовослужбовці - учасники АТО отримали ключі від квартирУ Бахмуті військовослужбовці - учасники АТО отримали ключі від квартирУ Бахмуті військовослужбовці - учасники АТО отримали ключі від квартирУ Бахмуті військовослужбовці - учасники АТО отримали ключі від квартирУ Бахмуті військовослужбовці - учасники АТО отримали ключі від квартирУ Бахмуті військовослужбовці - учасники АТО отримали ключі від квартирУ Бахмуті військовослужбовці - учасники АТО отримали ключі від квартирУ Бахмуті військовослужбовці - учасники АТО отримали ключі від квартирУ Бахмуті військовослужбовці - учасники АТО отримали ключі від квартирУ Бахмуті військовослужбовці - учасники АТО отримали ключі від квартирУ Бахмуті військовослужбовці - учасники АТО отримали ключі від квартирУ Бахмуті військовослужбовці - учасники АТО отримали ключі від квартир