Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 282 гостя.

Донецька обласна рада

У Бахмуті привітали переможців та лауреатів міського туру конкурсу «Учитель року - 2017»!

Переглядів: 2282
20.01.2017 - 11:26

Всеукраїнський конкурс «Учитель року» – це своєрідний підсумок фахової майстерності вчителя, демонстрація найкращих професійних умінь, особистих методичних знахідок, володіння сучасними освітніми технологіями.

Цього року конкурс «Учитель року - 2017» проходив у таких номінаціях: «Початкова освіта», «Біологія», «Інформатика», «Музичне мистецтво». Із 38 учасників – 16 сміливо і впевнено пройшли всі тури і дісталися професійної вершини, де якнайкраще продемонстрували свій фаховий рівень, загальну культуру, педагогічний досвід та незмінне ставлення до своєї роботи та учнів.
19 січня відбулось нагородження та вручення дипломів Управління освіти переможцям та лауреатам конкурсу. З вітальним словом перед присутніми виступили заступник міського голови Бахмутської міської ради Вікторія Точена, начальник Управління освіти Марина Рубцова. Вони зазначили, що педагогічна творчість і майстерність під силу далеко не кожній людині. Тільки творчий і сучасний учитель крокує в ногу з часом, показує високий інтелектуальний і професійний рівень, а головне – не зупиняється на досягнутому.
Рішенням фахового журі І (міського) туру конкурсу четверо найкращих фахівців представляли місто в очному етапі ІІ (обласного) туру. Це Ірина Помазан, ЗОШ №5, номінація «Початкова освіта»; Оксана Єршова, ЗОШ №12, номінація «Біологія»; Олена Демченко, ЗОШ №12, номінація «Інформатика»; Світлана Квасникова, НВК №11, номінація «Музичне мистецтво». Переможцями обласного туру у своїх номінаціях стали Світлана Квасникова (ІІІ місце) та Ірина Помазан (І місце), яка представлятиме місто Бахмут на всеукраїнському рівні у місті Тернополі. Бажаємо переможцям не втратити своєї енергії та творчого запалу на шляху до чергових перемог!
Привітанням для учасників конкурсу стали оригінальні номери художньої самодіяльності школярів, вихованців гуртків Бахмутського міського центру дітей та юнацтва та зразкового ансамблю спортивного танцю «Алегро».

У Бахмуті привітали переможців та лауреатів міського туру конкурсу «Учитель року - 2017»!У Бахмуті привітали переможців та лауреатів міського туру конкурсу «Учитель року - 2017»!У Бахмуті привітали переможців та лауреатів міського туру конкурсу «Учитель року - 2017»!У Бахмуті привітали переможців та лауреатів міського туру конкурсу «Учитель року - 2017»!У Бахмуті привітали переможців та лауреатів міського туру конкурсу «Учитель року - 2017»!У Бахмуті привітали переможців та лауреатів міського туру конкурсу «Учитель року - 2017»!У Бахмуті привітали переможців та лауреатів міського туру конкурсу «Учитель року - 2017»!У Бахмуті привітали переможців та лауреатів міського туру конкурсу «Учитель року - 2017»!У Бахмуті привітали переможців та лауреатів міського туру конкурсу «Учитель року - 2017»!