Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Незабутня подорож до Києва учнів Бахмутської школи №12

Переглядів: 3014
16.01.2017 - 11:53

Як цікаво провести Новорічні канікули? Це питання постало перед учнями Бахмутської школи №12 ще задовго до свят. Вирішити цю «проблему», як завжди, допоміг Бахмутський міський центр туризму, краєзнавства та екскурсій.

Керівник гуртка туризму Юрій Гончаров професійно спланував та організував одноденну екскурсію до Києва для 13 дітей, учнів 5-8 класів. Школярі відвідали розважальний центр «Океан Плаза», цікаві пригоди чекали учнів у дитячому розважальному центрі «Хепілон». І це був початок веселої та цікавої подорожі. Далі на дітей чекав перегляд новорічного мюзикла-феєрії «Скринька бажань» у Палаці «Україна». Гра акторів, співаків, гімнастів та акробатів Київської естрадно-циркової академії була дійсно феєричною!
Після невеличкого відпочинку вирушили на пішохідну екскурсію по місту. Так, самостійний огляд привів учнів до центральної магістралі, вируючого центру столиці – Хрещатику. Побували на майдані Незалежності, дізналися декілька фактів з історії і сьогодення Києва, пройшлися вздовж унікального будинку-вулиці – Пасаж, відвідали площу біля Михайлівського Золотоверхого собору та доторкнулися до духовної пам’ятки архітектури, пройшлися вздовж Володимирського проїзду, який на період свят було перейменовано на Різдвяний проїзд. І назва ця дійсно відповідала дійсності: тисячі гірлянд та ліхтарів, яскравий різдвяний ярмарок, безліч туристів та гостей міста наповнювали вулицю. «А де ж головна ялинка країни?» - питалися діти. І ось… вони опинилися на площі біля Софіївського собору, яку прикрашала господиня Новорічних і Різдвяних свят – Головна ялинка країни. Красуня, прикрашена аутентичними дерев’яними іграшками: янголами, пташками, зірочками, яблуками… Дух свята повністю охопив школярів! Слід зазначити, що зимові свята в Києві проходили за підтримки міжнародного етнокультурного проекту Folk Ukraine, що виступає за популяризацію та збереження українських традицій в Україні. Тому, із впевненістю можна сказати, що екскурсія столицею зацікавила учнів та надихнула їх на більш детальне вивчення культури і традицій нашого народу.
Щиро дякуємо міському Центру туризму,краєзнавства та екскурсій, бажаємо натхнення його працівникам та чекаємо на незабутні подорожі містами України!

Незабутня подорож до Києва учнів Бахмутської школи №12Незабутня подорож до Києва учнів Бахмутської школи №12Незабутня подорож до Києва учнів Бахмутської школи №12Незабутня подорож до Києва учнів Бахмутської школи №12