Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Новорічна казка для учнів Бахмутської школи №5

Переглядів: 2736
29.12.2016 - 07:20

Свята надихають на творчість. Новорічний веселий настрій сприяє роботі учнівського самоврядування у Бахмутській школі №5. Традиційно, щороку учні старших класів готують вітання та святкову програму новорічних ранків для молодших школярів.

Цього року новорічні ранки стартували 22 грудня для учнів 2-х та 3-х класів. Протягом заходів діти змагалися у веселих конкурсах, читали вірші Дідусеві Морозу, танцювали зі Снігуроньокою. Також на школярів чекали чаклування та складні випробування від Кікімори та Баби Яги, які зачарували ялинку, погасили вогники на ній та викрали посох Діда Мороза, яким він вмикав вогники на ялинці. Але маленькі учні швидко та весело впоралися із завданнями – розвеселили гостей і вони стали добрішими.

Як і всі казки, ця казка мала цікавий та добрий кінець, а герої свята подарували дітям солодкі подарунки і побажали бути у наступному році слухняними та чемними.

Новорічна казка для учнів Бахмутської школи №5Новорічна казка для учнів Бахмутської школи №5Новорічна казка для учнів Бахмутської школи №5Новорічна казка для учнів Бахмутської школи №5

Останні статті на сайті