Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Всеукраїнський новорічний турнір з сумо серед дітей та юнаків «Новорічні старти»

Переглядів: 1663
22.12.2016 - 08:20

17 грудня у м. Харкові відбувся Всеукраїнський новорічний турнір з сумо серед дітей та юнаків «Новорічні старти». Змагання проходили на базі ХДНАУ. Донецьку область представляла команда м. Бахмута у складі 5 спортсменів, 2 суддів та тренера.

Першими боролися найменші учасники. Дмитро Іванов та Софія Леппа, яки стали бронзовими призерами у своїх вагових категоріях.

Богдан Бражний (55кг) впевнено виступив в змаганнях, виграв усі схватки та зайняв I місце.

Дуже видовищною була боротьба дівчат (65+ кг), в якій змагалися 3 призерки чемпіонату Європи з сумо та інші сильні суперниці.

Але наша землячка Єлізавета Моренко не залишила нікому ніяких шансів на успіх, став чемпіонкою у двох вікових категоріях до 14 років та до 16 років.

Підготував спортсменів тренер Олег Борисович Рева.

Призери та фіналісти були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

17 грудня у м. Харкові відбувся Всеукраїнський новорічний турнір з сумо серед дітей та юнаків «Новорічні старти». Змагання проходили на базі ХДНАУ. Донецьку область представляла команда м. Бахмута у складі 5 спортсменів, 2 суддів та тренера.17 грудня у м. Харкові відбувся Всеукраїнський новорічний турнір з сумо серед дітей та юнаків «Новорічні старти». Змагання проходили на базі ХДНАУ. Донецьку область представляла команда м. Бахмута у складі 5 спортсменів, 2 суддів та тренера.