Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 136 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Заходи до Дня Святого Миколая в Артемівському педагогічному училищі

Переглядів: 2094
21.12.2016 - 13:48

19 грудня православні люди всього світу святкують день Святого Миколая Чудотворця. За народними повір’ями саме в цей день Миколай Чудотворець спускався на землю з небес і обходив весь світ, допомагаючи людям і відновлюючи справедливість

З 12 до 19 грудня в Артемівському педагогічному училищі розпочала роботу Фабрика Святого Миколая. 

Студентами у вестибюлі училища було оформлено домівку Святого Миколая. Відбулась виставка змайстрованих студентами ялинок «Збережемо ялинку!», які наступного дня були розпродані на аукціоні. На зібрані кошти були придбані подарунки для дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які зараз знаходяться на лікуванні у міської дитячої лікарні.

Протягом святкового тижня були проведені майстер-класи по виготовленню святкових янголят та привітальних листівок, працював  цех по виготовленню ялинкових прикрас, кожного дня, починаючи з ранку,  фабрика приймала подарунки від всіх небайдужих людей, які приносили солодощі, іграшки, книги, одяг для дітей та воїнів Збройних сил України.      19 грудня, в День Святого Миколая,  всі подарунки створили казку та святковий настрій дітям, що потребують уваги і підтримки.  Не залишились без подарунків і воїни Збройних сил України, які несуть службу та захищають країну. Також  Святий Миколай привітав студентів та викладачів училища, подарувавши кожному солодкі подарунки.

Гостями Фабрики Святого Миколая стали  вихованці Часів-Ярської та Парасковіївської школи -  інтернату. А потім Святий Миколай подорожував зі своїми помічниками до дітей у лікарню і подарував власноруч зроблені ялинки, солодкі подарунки, м’які іграшки та листівки - привітання з побажанням усього найкращого у Новому році.  20 грудня  Фабрика Святого Миколая продовжувала дарувати дітям радість. Святий Миколай зі своїми помічниками презентували подарунки дітям школи-інтернату міста Бахмут.

Підводячи підсумки тижня, протягом якого працювала Фабрика Святого Миколая, необхідно відзначити, що у нашому місті багато небайдужих людей. Однак, ще й вистачає людей, які потребують уваги.  Сподіваємось, що започаткувавши традицію проведення такого заходу, мешканці нашого міста будуть ще більш доброзичливими, чуйними та милосердними.

Ми дійсно вважаємо, що Святий Миколай допомагає усім дітям у здійсненні своїх найзаповітніших бажань, а воїнам Збройних сил України принесе перемогу та мир!

Робіть добро, не чекаючи ні подяки, ні слави. І  воно повернеться до вас сторицею.

З 12 до 19 грудня в Артемівському педагогічному училищі розпочала роботу Фабрика Святого Миколая.З 12 до 19 грудня в Артемівському педагогічному училищі розпочала роботу Фабрика Святого Миколая.З 12 до 19 грудня в Артемівському педагогічному училищі розпочала роботу Фабрика Святого Миколая.З 12 до 19 грудня в Артемівському педагогічному училищі розпочала роботу Фабрика Святого Миколая.З 12 до 19 грудня в Артемівському педагогічному училищі розпочала роботу Фабрика Святого Миколая.З 12 до 19 грудня в Артемівському педагогічному училищі розпочала роботу Фабрика Святого Миколая.З 12 до 19 грудня в Артемівському педагогічному училищі розпочала роботу Фабрика Святого Миколая.З 12 до 19 грудня в Артемівському педагогічному училищі розпочала роботу Фабрика Святого Миколая.

Останні статті на сайті