Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 159 гостей.

Презедент України

Учні Бахмутської школи №12 – переможці обласного конкурсу «З Україною в серці!»

Переглядів: 2867
16.12.2016 - 14:00

13 грудня 2016 року в м. Краматорську відбувся Гала-концерт обласного відкритого фестивалю української пісні «З Україною в серці!», який організовано департаментом освіти і науки Донецької облдержадміністрації та проведено Донецьким обласним палацом дитячої та юнацької творчості.

Учні Бахмутської школи №12 взяли участь у відбірковому турі фестивалю, який проходив у м. Слов’янську в листопаді, де за результатами вони стали переможцями. І місце в конкурсі отримав дует Синельникової Олександри та Капустіної Ксенії (аккомпанімент: Симонов Артур, Касьяненко Максим), ІІІ місце посіла Богданцева Єлизавета. Учасників до конкурсу підготувала учитель музичного мистецтва Лариса Анацька.

У Гала-концерті взяли участь переможці-солісти. Зі сцени лунали українські народні пісні та популярні твори сучасності у виконанні найталановитішої молоді Донеччини. Напередодні зимових свят діти з міст Краматорська, Дружківки, Торецька, Бахмута, Костянтинівки, Покровська, Сіверська, Мирнограда, Гірника, Добропілля, Слов’янська та Олександрівського району були нагороджені цінними подарунками, отримали подяки та грамоти. Від директора департаменту Надії Оксенчук прозвучали приємні слова подяки талановитим дітям, які своїм мистецтвом сприяють впливу традиційної української культури на формування світогляду і духовності молоді.

Більше 400 дітей – учасників та гостей – отримали задоволення від яскравого свята української пісні.

 

Учні Бахмутської школи №12 – переможці обласного конкурсу «З Україною в серці!»Учні Бахмутської школи №12 – переможці обласного конкурсу «З Україною в серці!»Учні Бахмутської школи №12 – переможці обласного конкурсу «З Україною в серці!»

Останні статті на сайті