Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Милосердя та доброта – це два крила, на яких тримається людство

Переглядів: 2337
05.12.2016 - 08:23

У Бахмутській школі №12 до Міжнародного Дня інвалідів проведено низку заходів, метою яких було привернути увагу учнів до проблем осіб з обмеженими можливостями, приділити максимум уваги тим дітям, які потребують особливого піклування, виховати почуття милосердя та толерантного ставлення до них.

Виховні години, уроки милосердя, які пройшли у класних колективах, були спрямовані на те, щоб кожен учень відчув - «чужої біди не буває». Відеофільми, оглянуті учнями, змусили замислитися – чи ти, здоровий, цінуєш кожну хвилину свого «повноцінного життя» так, як цінують його інваліди.

В актовій залі для учнів з особливими потребами були показані казки «Попелюшка» та «Ріпка», які продемонстрували вихованці лінгвістичних гуртків з англійської та французької мови. Після вистави всі глядачі отримали солодкі подарунки.

 

У Бахмутській школі №12 до Міжнародного Дня інвалідів проведено низку заходів, метою яких було привернути увагу учнів до проблем осіб з обмеженими можливостями, виховати почуття милосердя та толерантного ставлення до них. У Бахмутській школі №12 до Міжнародного Дня інвалідів проведено низку заходів, метою яких було привернути увагу учнів до проблем осіб з обмеженими можливостями, виховати почуття милосердя та толерантного ставлення до них. У Бахмутській школі №12 до Міжнародного Дня інвалідів проведено низку заходів, метою яких було привернути увагу учнів до проблем осіб з обмеженими можливостями, виховати почуття милосердя та толерантного ставлення до них.