Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 136 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Не залишимось байдужими!

Переглядів: 2448
01.12.2016 - 12:09

1 грудня 2016 року міська бібліотека для дітей провела в 9-Б класі ЗОШ № 5 годину безпеки «СНІД: знати, щоб жити»,  присвячену проблемі профілактики ВІЛ/СНІДу.

Бібліотекар ставила за мету cформувати у школярів уявлення про небезпеку цієї хвороби, шляхи розповсюдження інфекції, толерантне ставлення до інфікованих людей та усвідомлення, що проблема СНІДу та його наслідків безпосередньо стосується кожного. Щоб закріпити отриману інформацію,  діти взяли участь у вправі «Ситуації, в яких ми ризикуємо». Бібліотекар ознайомила дітей з літературою за цією темою, а класний керівник Макогон Г.І. – із випуском шкільної газети, присвяченій Міжнародному дню боротьби зі СНІДом. На знак солідарності та підтримки ВІЛ-інфікованих людей учні прикололи червоні стрічки.

Бібліотекар закликала школярів відповідально ставитися до свого життя і побажала всім міцного здоров’я.

1 грудня 2016 року міська бібліотека для дітей провела в 9-Б класі ЗОШ № 5 годину безпеки «СНІД: знати, щоб жити»,  присвячену проблемі профілактики ВІЛ/СНІДу. 1 грудня 2016 року міська бібліотека для дітей провела в 9-Б класі ЗОШ № 5 годину безпеки «СНІД: знати, щоб жити»,  присвячену проблемі профілактики ВІЛ/СНІДу. 1 грудня 2016 року міська бібліотека для дітей провела в 9-Б класі ЗОШ № 5 годину безпеки «СНІД: знати, щоб жити»,  присвячену проблемі профілактики ВІЛ/СНІДу.