Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 65 гостей.

Ветерани війни співають для молоді

Переглядів: 2448
18.11.2016 - 13:18

17 листопада 2016 року зал центральної міської бібліотеки був переповненим. Послухати виступ аматорського колективу хору ветеранів війни та праці «Пам’ять» прийшли школярі 6-А класу НВК №11 (керівник – Рудська-Пожидаєва Г. О.), студенти професійно-технічного ліцею (керівник – Баранов О. А.), переселенці та бахмутчани.

15 сивочолих учасників хору (керівник – Дев’ятко С.М.) підготували змістовну програму, в якій лунали пісні воєнних років, жартівливі козацькі пісні та пісні, присвячені матері.

Родзинкою виступу була ода «Україна», яку написав Микола Сошенко, а поклав на музику – Святослав Дев’ятко. Затамувавши подих, школярі та студенти слухали пісні, які співали їх діди та прадіди в далекі воєнні роки. Старше покоління, присутнє на зустрічі, не стримувало сліз, навіяних думками про загиблих в тій війні рідних.

Дуже вразили всіх присутніх вірші Рибалка М. та Долматовського Є., які прочитала ветеран праці, колишній викладач Калюжна Лариса Пилипівна.

Після виступу діти ще довго не відходили від ветеранів, щиро дякували їм за пісні, які ми всі зараз дуже рідко чуємо. На згадку про зустріч з хором «Пам’ять» школярі та студенти сфотографувалися.

Ветерани війни співають для молодіВетерани війни співають для молодіВетерани війни співають для молоді