Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 57 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

У Бахмуті з нагоди професійного свята привітали працівників культури та майстрів народного мистецтва

Переглядів: 2498
09.11.2016 - 14:39

9 листопада 2016 року у великій залі Бахмутської міської ради вітали тих, хто кожен день робить неоціненний внесок у розвиток творчої і духовного життя нашого міста - працівників культури та майстрів народного мистецтва.

З нагоди професійного свята присутніх привітав Бахмутський міський голова Олексій Рева та зазначив, що сьогодні у залі зібралися ті люди, які прославляють місто не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Люди, які виховали справжніх зірок, і які подарували себе своєї улюбленої професії.

«Навіть в цей не легкий час ви, своєю відданою працею даєте нам безцінну можливість насолоджуватися прекрасним, на миті відволіктися від усіх проблем і турбот, які оточують нас, і просто відпочити, тим самим поповнивши наші сили для подальших звершень», - відзначив міський голова.

За виховання юних талантів, які щорічно стають лауреатами міжнародних та всеукраїнських конкурсів, сумлінну багаторічну працю та внесок у розвиток культури міста грамотами Бахмутської міської ради, подяками Управління культури Бахмутської міської ради і преміями міськрайоної профспілкової організації працівників культури були відзначені трудові та творчі колективи культури міста. Також не забули і про ветеранів. Від Олексія Реви кожен з ветеранів отримав солодкий подарунок.

Творчими номерами у цей день працівників культури привітали таланти міського центру дітей та юнацтва, дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Також наприкінці дня у міському розважальному центрі «Перемога» усіх працівників культури міста та майстрів народного мистецтва привітав міський благодійний фонд «ДАР», який влаштував для них вечір кіно з конкурсами та подарунками.

У Бахмуті з нагоди професійного свята привітали працівників культури та майстрів народного мистецтваУ Бахмуті з нагоди професійного свята привітали працівників культури та майстрів народного мистецтваУ Бахмуті з нагоди професійного свята привітали працівників культури та майстрів народного мистецтваУ Бахмуті з нагоди професійного свята привітали працівників культури та майстрів народного мистецтваУ Бахмуті з нагоди професійного свята привітали працівників культури та майстрів народного мистецтваУ Бахмуті з нагоди професійного свята привітали працівників культури та майстрів народного мистецтваУ Бахмуті з нагоди професійного свята привітали працівників культури та майстрів народного мистецтваУ Бахмуті з нагоди професійного свята привітали працівників культури та майстрів народного мистецтваУ Бахмуті з нагоди професійного свята привітали працівників культури та майстрів народного мистецтваУ Бахмуті з нагоди професійного свята привітали працівників культури та майстрів народного мистецтваУ Бахмуті з нагоди професійного свята привітали працівників культури та майстрів народного мистецтваУ Бахмуті з нагоди професійного свята привітали працівників культури та майстрів народного мистецтваУ Бахмуті з нагоди професійного свята привітали працівників культури та майстрів народного мистецтваУ Бахмуті з нагоди професійного свята привітали працівників культури та майстрів народного мистецтваУ Бахмуті з нагоди професійного свята привітали працівників культури та майстрів народного мистецтваУ Бахмуті з нагоди професійного свята привітали працівників культури та майстрів народного мистецтваУ Бахмуті з нагоди професійного свята привітали працівників культури та майстрів народного мистецтваimg_0123img_0119img_0057