Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 109 гостей.

ExportUA

Бахмутський НВК №11 виховує здорове покоління

Переглядів: 3914
04.11.2016 - 13:38

Організація та проведення спортивно-масових заходів у Бахмутському НВК №11 у рамках місячника здорового способу життя, оголошеного Уравлінням освіти Бахмутської міської ради, сприяє вихованню фізично та духовно розвинутої особистості.

3 листопада учні 4-В та 4-Г класів мали змогу проявити свою спритність, швидкість та силу під час участі у спортивній естафеті, яку їм організували класні керівники Олена Гречка та Тетяна Євмененко. Маленькі спортсмени змагалися у різноманітних конкурсах та естафетах: «Швидкість із м’ячем», «Спритний м’яч», «Стрітбол», «Подолай перешкоду» та інші. Учні продемонстрували добру фізичну підготовку, командний дух та волю до перемоги.

Класний керівник 6-Б класу Альона Жукова-Якубчак провела захід для своїх учнів «Обираємо здоровий спосіб життя». Вона наголосила, що здоров’я – це найвище благо, дароване людині природою. Тільки здорова, всебічно розвинена, освічена людина здатна бути справжнім творцем власної долі і долі своєї країни. На заході говорили про відношення дітей до здоров’я, визначили, яку роль воно відіграє в житті, відповідали на проблемні питання, складали «асоціативний кущ», згадали вислови народної мудрості про здоров’я. Учні з’ясували умови здорового способу життя, згадали про користь загартування, і необхідність ведення здорового і активного способу життя: робити зарядку, ходити у походи, займатись посильною фізичною працею, відвідувати спортивні секції, любити і дотримуватись чистоти, виробляти у собі добрі, корисні звички, позбавлятись та уникати поганих, шкідливих. На захід були запрошені медичні сестри НВК Олена Улітенкова та Юлія Ніколаєва. Фахівці ще раз нагадали школярам про правила особистої гігієни, про режим дня школяра.

За допомогою спортивних заходів учні НВК мають можливість покращити здоров’я, виховуються у дусі колективізму та дружби, проявляють бажання систематично займатися фізичними вправами.

Організація та проведення спортивно-масових заходів у Бахмутському НВК №11 у рамках місячника здорового способу життя, оголошеного Уравлінням освіти Бахмутської міської ради, сприяє вихованню фізично та духовно розвинутої особистості.Організація та проведення спортивно-масових заходів у Бахмутському НВК №11 у рамках місячника здорового способу життя, оголошеного Уравлінням освіти Бахмутської міської ради, сприяє вихованню фізично та духовно розвинутої особистості.Організація та проведення спортивно-масових заходів у Бахмутському НВК №11 у рамках місячника здорового способу життя, оголошеного Уравлінням освіти Бахмутської міської ради, сприяє вихованню фізично та духовно розвинутої особистості.Організація та проведення спортивно-масових заходів у Бахмутському НВК №11 у рамках місячника здорового способу життя, оголошеного Уравлінням освіти Бахмутської міської ради, сприяє вихованню фізично та духовно розвинутої особистості.Організація та проведення спортивно-масових заходів у Бахмутському НВК №11 у рамках місячника здорового способу життя, оголошеного Уравлінням освіти Бахмутської міської ради, сприяє вихованню фізично та духовно розвинутої особистості.Організація та проведення спортивно-масових заходів у Бахмутському НВК №11 у рамках місячника здорового способу життя, оголошеного Уравлінням освіти Бахмутської міської ради, сприяє вихованню фізично та духовно розвинутої особистості.

Останні статті на сайті