Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 119 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Спартакіада серед навчальних закладів

Переглядів: 2844
18.10.2016 - 13:36

3-12 жовтня у м. Бахмут, на стадіоні «Металург»  пройшли змагання з міні-футболу, у програмі міської спартакіади серед навчальних закладів, присвячені Дню Захисника України.

В запеклій боротьбі найкращими стали:

  • 1 місце – АПед.У
  • 2 місце -  АКТИ
  • 3 місце -  АІТ;

Чемпіони та призери були нагороджені грамотами Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.

Вітаємо переможців та призерів та бажаємо нових перемог!

3-12 жовтня у м. Бахмут, на стадіоні «Металург»  пройшли змагання з міні-футболу, у програмі міської спартакіади серед навчальних закладів, присвячені Дню Захисника України.3-12 жовтня у м. Бахмут, на стадіоні «Металург»  пройшли змагання з міні-футболу, у програмі міської спартакіади серед навчальних закладів, присвячені Дню Захисника України.3-12 жовтня у м. Бахмут, на стадіоні «Металург»  пройшли змагання з міні-футболу, у програмі міської спартакіади серед навчальних закладів, присвячені Дню Захисника України.3-12 жовтня у м. Бахмут, на стадіоні «Металург»  пройшли змагання з міні-футболу, у програмі міської спартакіади серед навчальних закладів, присвячені Дню Захисника України.3-12 жовтня у м. Бахмут, на стадіоні «Металург»  пройшли змагання з міні-футболу, у програмі міської спартакіади серед навчальних закладів, присвячені Дню Захисника України.3-12 жовтня у м. Бахмут, на стадіоні «Металург»  пройшли змагання з міні-футболу, у програмі міської спартакіади серед навчальних закладів, присвячені Дню Захисника України.

Останні статті на сайті