Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Мужність та відвага крізь покоління

Переглядів: 2529
18.10.2016 - 07:41

За ініціативи Управління освіти Бахмутської міської ради у Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фестиваль дитячої творчості «Мужність та відвага крізь покоління», присвячений Дню захисника України та Дню козацтва.

На святі були присутні гості : солдати 54-ї окремої механізованої бригади та представники козацтва України. Зі словами привітання перед гостями свята виступила спеціаліст Управління освіти Людмила Анісімова.

Учасники фестивалю у своїх виступах вшановували славних героїв теперішніх та минулих часів – мужніх захисників незалежності нашої держави. Висловлювали любов до України, до рідної мови. Не забуте і наше коріння. Пам’ять про козаків та козацтво збереглася і жива дотепер. Своїми виступами учні шкіл міста довели, що наша історія – духовний скарб, який єднає, стирає кордони, розповідає світові про велич нашого народу. Піснею, віршем гортаємо ми її сторінки. Все це сприяє зміцненню патріотичного духу у суспільстві.

Наприкінці свята усі учасники були нагороджені дипломами Управління освіти Бахмутської міської ради.

За ініціативи Управління освіти Бахмутської міської ради у Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фестиваль дитячої творчості «Мужність та відвага крізь покоління», присвячений Дню захисника України та Дню козацтва.За ініціативи Управління освіти Бахмутської міської ради у Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фестиваль дитячої творчості «Мужність та відвага крізь покоління», присвячений Дню захисника України та Дню козацтва.За ініціативи Управління освіти Бахмутської міської ради у Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фестиваль дитячої творчості «Мужність та відвага крізь покоління», присвячений Дню захисника України та Дню козацтва.За ініціативи Управління освіти Бахмутської міської ради у Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фестиваль дитячої творчості «Мужність та відвага крізь покоління», присвячений Дню захисника України та Дню козацтва.За ініціативи Управління освіти Бахмутської міської ради у Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фестиваль дитячої творчості «Мужність та відвага крізь покоління», присвячений Дню захисника України та Дню козацтва.За ініціативи Управління освіти Бахмутської міської ради у Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фестиваль дитячої творчості «Мужність та відвага крізь покоління», присвячений Дню захисника України та Дню козацтва.За ініціативи Управління освіти Бахмутської міської ради у Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фестиваль дитячої творчості «Мужність та відвага крізь покоління», присвячений Дню захисника України та Дню козацтва.За ініціативи Управління освіти Бахмутської міської ради у Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фестиваль дитячої творчості «Мужність та відвага крізь покоління», присвячений Дню захисника України та Дню козацтва.

Останні статті на сайті