Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 66 гостей.

Презедент України

Веселий осінній ярмарок кличе осінь на гостини до Ясоччиної родини

Переглядів: 4281
12.10.2016 - 13:00

У дошкільному навчальному закладі №58 «Ясочка» відбувся чудовий осінній ярмарок. Мета ярмарку – виховання у дітей любові до Батьківщини, народних традицій, формування високих морально-патріотичних якостей.

З давніх-давен в Україні пора збирання урожаю закінчується яскравими, багатими ярмарками. Землероби, народні умільці, крамарі виставляли і продавали кращі свої набутки. І чого тут тільки не було… Одні їхали щоб продати, інші щоб купувати та послухати українські пісні, які лунають на ярмарку, пограти в народні ігри.

Діти разом з батьками та вихователями пройнялися метою заходу та виготовили багато різноманітних виробів для продажу. На ярмарку були представлені всі дари осені, а також святковий коровай, поробки з овочів та фруктів, повітряні кульки, малюнки, подарункові вироби, виготовлені дітьми, педагогами та батьками власноруч.

Яскравим моментом ярмарку стала поява Ведмедя та грайливої Лошадки. Веселі ведучі – скоморохи та кумоньки знайомили присутніх з українськими звичаями ярмаркування, а веселі продавчині ходили з лотками і наперебій вихваляли свій товар. А скільки радості було в дитячих очах, коли вони, як справжні артисти, читали вірші, співали пісні та танцювали. Не забули і пограти в українські народні ігри «Вари горщик», «Заплелась плетінь». Кульмінацією свята, став справжній український ярмарок, на якому діти, одягнені в різні українські костюми, з кошиками та відерцями, з гаманцями в руках по-дорослому торгувалися.

Справжнє свято відбулося у душі кожного маленького і дорослого. Діти збагатили свої знання про свято ярмарку та отримали задоволення від цікавих ігор, смачного частування та продажу своїх виробів.

У дошкільному навчальному закладі №58 «Ясочка» відбувся чудовий осінній ярмарок.У дошкільному навчальному закладі №58 «Ясочка» відбувся чудовий осінній ярмарок.У дошкільному навчальному закладі №58 «Ясочка» відбувся чудовий осінній ярмарок.У дошкільному навчальному закладі №58 «Ясочка» відбувся чудовий осінній ярмарок.