Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 75 гостей.

Рушник від школярів Бахмута для Міністра внутрішніх справ України

Переглядів: 1578
10.10.2016 - 07:18

Днями члени бахмутської Ліги Майбутніх Поліцейских долучились до виготовлення рушника, який у подальшому буде переданий Міністру внутрішніх справ України.

Для цього ліговці Бахмутського НВК №11 зібрались у рідній школі. На двометровому полотні буде зображено традиційний український орнамент та назви усіх міст, де працює Ліга – представник кожної ланки громадської організації вишиватиме свою частину. Начальник поліції Донеччини, генерал В’ячеслав Аброськін пообіцяв особисто передати особливий дарунок Міністру внутрішніх справ України Арсену Авакову з нагоди першої річниці з моменту створення громадської організації.

Ліговці міста Бахмута із задоволенням приєдналися до цієї акції.

Днями члени бахмутської Ліги Майбутніх Поліцейских долучились до виготовлення рушника, який у подальшому буде переданий Міністру внутрішніх справ України. Днями члени бахмутської Ліги Майбутніх Поліцейских долучились до виготовлення рушника, який у подальшому буде переданий Міністру внутрішніх справ України. Днями члени бахмутської Ліги Майбутніх Поліцейских долучились до виготовлення рушника, який у подальшому буде переданий Міністру внутрішніх справ України. Днями члени бахмутської Ліги Майбутніх Поліцейских долучились до виготовлення рушника, який у подальшому буде переданий Міністру внутрішніх справ України.