Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Відбулась урочиста церемонія відкриття І етапу Кубка України з волейболу

Переглядів: 2244
23.09.2016 - 12:30

23 вересня 2016 року в СК «Металург» відбулась урочиста церемонія відкриття І етапу Кубка України з волейболу, в якому взяли участь 3 команди вищої ліги: це волейбольний клуб «Бахмут», «Локомотив-2» і «Юридична Академія-2» з Харкова та 1 команда супер-ліги - «Фаворит» м. Лубни Полтавської області.

Участь в заході взяла секретар Бахмутської міської ради Світлана Кіщенко, яка привітала усіх мешканців міста зі святом волейболу та побажала перемоги гравцями ВК «Бахмут». «На сьогодні Бахмут не без підстав вже має незаперечний статус промислового, культурного і спортивного центру Донецького регіону. Нам по праву є чим пишатися - фізична культура і спорт нашого міста щорічно гідно представлені на обласному, Всеукраїнському та Міжнародному рівнях» - сказала Світлана Кіщенко.

Також, в ході урочистого відкриття гравці ВК «Бахмут» були нагороджені за перемогу в конкурсі, який провели ХК «Донбас» та Joma. За умовами конкурсу, учасники повинні були надіслати спортивне командне фото, яке при найбільшій кількості лайків в соціальних мережах пройшло б в фінал. За підсумками голосування перемогу здобула волейбольна команда з міста Бахмут Донецької області. Тож, гравці волейбольного клубу «Бахмут» стали володарями подарункового сертифіката на 20 000 гривень, для придбання спортивного екіпірування від компанії Joma.

По завершенню урочистого відкриття на всіх глядачів чекає перший матч змагань між «Юридичною Академією-2» з Харкова та «Фаворит» місто Лубни Полтавської Області.

Урочиста церемонія відкриття І етапу Кубка України з волейболуУрочиста церемонія відкриття І етапу Кубка України з волейболуУрочиста церемонія відкриття І етапу Кубка України з волейболуУрочиста церемонія відкриття І етапу Кубка України з волейболуУрочиста церемонія відкриття І етапу Кубка України з волейболу