Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

У міській раді відбулася зустріч міського голови Бахмута з учасниками бойових дій і сім'ями загиблих

Переглядів: 1992
04.07.2016 - 11:48

4 липня 2016 року у малому залі адміністративної будівлі міської ради відбулася зустріч міського голови Бахмута Олексія Реви з учасниками бойових дій і сім'ями загиблих.

На зустрічі були присутні представники сімей загиблих, демобілізований учасник бойових дій, представники військової частини, Бахмутського відділу поліції, члени громадської організації «Союз ветеранів АТО» , виконуючий обов'язки військового комісара Бахмутського міського комісаріату, а також начальники відділів та управлінь Бахмутської міської ради.

В ході зустрічі були обговорені питання та шляхи їх вирішення, які стосуються захисту прав і ряд питань, які були спрямовані на роз'яснення нинішніх умов проходження служби, а також проблемних моментів у наданні пільг учасникам бойових дій та іх сім’ям. Також члени сімей загиблих отримали на зустрічі відповіді на турбуючи їх питання.

Також було зазначено, що у співпраці з громадською організацією «Союз ветеранів АТО» в місті створено центр допомоги воїнам АТО, в який кожен воїн, або член його сім'ї може звернутися, і отримати допомогу по його цікавлять. Після звернення в громадську організацію «Союз ветеранів АТО», робоча група в складі членів управлінь міської ради та спілки ветеранів АТО допоможе кожному, хто звернеться, в розробці шляхів і виконанні реалізації прав і соціальних гарантій учасників бойових дій і членів їх сімей. Ключовим напрямком діяльності центру є як консультативна, так і практична допомога в оформленні та отриманні пільг, організації лікування та реабілітації і адаптації, працевлаштуванні і надання житла учасникам бойових дій.

4 липня 2016 року у малому залі адміністративної будівлі міської ради відбулася зустріч міського голови Бахмута Олексія Реви з учасниками бойових дій і сім'ями загиблих.4 липня 2016 року у малому залі адміністративної будівлі міської ради відбулася зустріч міського голови Бахмута Олексія Реви з учасниками бойових дій і сім'ями загиблих.4 липня 2016 року у малому залі адміністративної будівлі міської ради відбулася зустріч міського голови Бахмута Олексія Реви з учасниками бойових дій і сім'ями загиблих.4 липня 2016 року у малому залі адміністративної будівлі міської ради відбулася зустріч міського голови Бахмута Олексія Реви з учасниками бойових дій і сім'ями загиблих.У міській раді відбулася зустріч міського голови Бахмута з учасниками бойових дій і сім'ями загиблих

Останні статті на сайті