Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 163 гостя.

Відбулось чергове засідання Координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності, попередження насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми

Переглядів: 1550
01.07.2016 - 08:27

30 червня 2016 року в Управлінні молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбулось чергове засідання Координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності, попередження насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми.

На засіданні було розглянуто наступні питання:

  • Про роботу відділу молодіжної політики Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради спрямовану на духовний розвиток сім’ї, жінок, дітей та збереження народних традицій.
  • Про стан та організацію роботи з прийомними сім’ями на території Бахмутської міської ради.
  • Про стан роботи з питань нелегальної зайнятості, трудової міграції та запобігання торгівлі людьми з цільовими групами та незайнятим населенням.
  • Про зняття та постановку на профілактичний облік дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах та зазнали насилля у родині.

Членами комісії було вирішено продовжувати проводити інформаційно-просвітницьку кампанію на території Бахмутської міської ради щодо попередження насильства в сім’ї, спрямовану на впровадження нових моральних і культурних цінностей у суспільну свідомість, а також  розповсюджувати інформаційні буклети серед населення Бахмутської міської ради з метою попередження потрапляння в ситуації торгівлі людьми, проявів різних форм насильства. Продовжувати надавати соціальні послуги та підтримку прийомним сім’ям.