Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 142 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Роман Насіров: Митницями ДФС на розвиток інфраструктури перераховано 1,3 млрд грн.

Переглядів: 1726
22.06.2016 - 08:44

«За вересень 2015 року – травень 2016 митницями ДФС на розвиток інфраструктури (реконструкція, поточний ремонт автомобільних доріг загального користування державного значення) перераховано більше 1,3 млрд грн.», - повідомив Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров.

За його словами, найбільшу ефективність у «дорожньому експерименті» продемонструвала Львівська митниця – з початку експерименту на ремонт доріг було спрямовано 453,5 млн грн. Водночас найгірші результати продовжує показувати Одеська митниця. Перевиконання показників і, відповідно, перерахування до спецфонду регіону відбулося лише у січні та лютому 2016 року – за цей період перераховано 92 млн грн. За вересень-грудень 2015 року та березень-травень 2016 року Одеська митниця не виконувала планові надходження митних платежів.

Довідково:

З вересня 2015 року проходить експеримент з фінансового забезпечення реконструкції та поточного ремонту автомобільних доріг, відповідно до якого 50% від суми перевиконання щомісячних планових митних платежів (мито, акцизний податок з ввезених на митну територію України підакцизних товарів, податок на додану вартість з ввезених на митну територію України товарів) направляється у спеціальні фонди відповідних регіональних бюджетів. Пілотний проект торкнувся спочатку Одеської, Волинської, Львівської та Чернівецької областей, а в січні цього року до нього приєдналося м. Київ.

 

Останні статті на сайті