Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Сонячні дні відпочинку у «Сонечку»

Переглядів: 2330
16.06.2016 - 14:01

Здається, тільки-но пролунав останній дзвоник, та вже добігає кінця зміна у пришкільному таборі «Сонечко» школи №18 м. Бахмута.

Перші літні тижні не дуже балували ясними, погожими днями, але, незважаючи на це, табірна пора була насичена яскравими, різноманітними заходами. Захоплюючими були часи відвідування басейну, походи до кінотеатру, піші екскурсії, зустрічі з цікавими людьми.

Кожен день надавав дітям можливість активно відпочивати: такі змагання, як «Велика арена», «Веселі старти», гра-квест «Веселий експрес» подарували не лише вихованцям, але й вихователям позитивні емоції, відчуття насолоди від перемоги та бажання займатись спортом.

Надовго залишиться у пам’яті відпочиваючих школяриків конкурсна програма «Велика перерва». Учасники проявили себе як творчі особистості – було відкрито багато нових талантів. Маленькі художники, музиканти, дизайнери і, навіть, режисери змогли реалізувати свої здібності та отримати грамоти і дипломи за участь у заході.

Особливу увагу педагоги приділяли національно-патріотичному вихованню підростаючого покоління: напередодні свята Дня Конституції України діти ознайомились з основними принципами головного закону нашої держави. Права та обов’язки громадянина України, яке значення має виконання Конституції, надані свободи українському народу – на ці і багато інших питань діти знайшли відповіді у тематичних відеороликах, вікторинах, кросвордах тощо. Цей день, як і вся табірна зміна, пройшов надзвичайно корисно, повноцінно та багатогранно.

Щасливі та зміцнілі (як фізично, так і духовно) учні обов’язково з теплою усмішкою будуть згадувати час, проведений у чудовому пришкільному таборі «Сонечко».

Сонячні дні відпочинку у пришкільному таборі «Сонечко» школи №18 м. Бахмута.Сонячні дні відпочинку у пришкільному таборі «Сонечко» школи №18 м. Бахмута.Сонячні дні відпочинку у пришкільному таборі «Сонечко» школи №18 м. Бахмута.