Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Оленчині розваги влітку

Переглядів: 1751
16.06.2016 - 13:40

Літо - чудова пора, коли можна укріпити своє здоров`я, стати сильнішим і підрости. Чи багато діти знають про літо, що і як можна, а що не можна робити, щоб не пошкодити власному здоров`ю? Чи усі знають, як піклуватися про своє здоров`я? Всі ці та інші цікаві і важливі питання допомогла з`ясувати сумісна інтелектуально-розважальна програма «Здоровим бути здорово» з відпочиваючими (молодшими школярами) у пришкільному оздоровчому таборі при школі №12 та вихованцями дитячого садка «Оленка», яка пройшла на базі ДНЗ №47 «Оленка».

Головна мета цієї розваги – розвиток інтелектуальної сфери дітей, заохочення дошкільнят і молодших школярів до пізнавальної діяльності, підвищення розумової активності; поглиблення і розширення уявлень про чинники, які допомагають зберегти та зміцнити здоров’я; сприяння згуртуванню дитячого колективу, створення гарного настрою у малят.

Дітлахи розширювали свій кругозір, підвищували пізнавальну та фізичну активність в інтелектуальних та спортивних естафетах «Питання-відповіді», «Добре-погано», «Відгадай ребус», «Вода – це життя», «Корисні овочі та фрукти», «Виклади сонечко», «Перенеси у ложці воду», «Гусеничка», «М`яч у кошик» та інші. Підтриманню гарного настрою сприяв веселий, жвавий музичний супровід та здорове хвилювання і підтримка вболівальників за свої команди.

У пришкільному оздоровчому таборі при школі №12 пройшла на базі ДНЗ №47 «Оленка» інтелектуально-розважальна програма «Здоровим бути здорово»У пришкільному оздоровчому таборі при школі №12 пройшла на базі ДНЗ №47 «Оленка» інтелектуально-розважальна програма «Здоровим бути здорово»