Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Оголошення про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Бахмуті

Переглядів: 4096
15.06.2016 - 11:06

Організатор конкурсу - Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради відповідно до Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081, із внесеними до нього змінами (далі – Порядок проведення конкурсу), керуючись  ст. 30 Закону України від 21.05.1997 № 280/97- ВР  «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, рішенням виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 08.06.2016 № 137 «Про визначення організатора конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Бахмуті» оголошує конкурс з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Бахмуті.

Засідання конкурсного комітету відбудеться 18.07.2016 року о 12.00 за адресою: Донецька область,  м. Бахмут, вул. Миру, 44, кабінет № 103

Об’єкти Конкурсу

Номера об’єктів конкурсу

Номер маршруту

Назва маршруту

Маршрут (маршрути) або кількість оборотних рейсів на день, од.

Кількість графіків (автобусів) на цьому об’єкті конкурсу, од.

Періодичність здійснення перевезень

Категорія, клас транспортного засобу

 

Режим руху

1

1

вул. Свободи (ЗА) –

вул. Чайковського (ЗА)

маршрут

 

1

постійний щоденно

МЗ І

звичайний

16

Дитяча лікарня (ЗА) –

вул. Гаршина (ЗА)

 через вул. Леваневського

маршрут

 

1

постійний щоденно

 

М2 А

звичайний

2

6

Центр (ЗА) –

вул. 8–го Марта (ЗА)

маршрут

1

постійний щоденно

МЗ І

звичайний

17

Центр (ЗА) –

вул. Тургенєва (ЗА)

маршрут

1

постійний щоденно

МЗ І

звичайний

18

Дитяча лікарня (ЗА) – Молокозавод (ЗА)

маршрут

1

постійний щоденно

МЗ І

звичайний

3

7

вул. Свободи (ЗА) –

мкр. Західний (ЗА)

маршрут

1

постійний щоденно

МЗ І

звичайний

9

Центр (ЗА) – вул. Свято - Георгіївська(ЗА)

маршрут

1

постійний щоденно

МЗ І

звичайний

4

11

Дитяча лікарня (ЗА) –

Центр (ЗА)

маршрут

1-4

постійний щоденно

М2 А

звичайний

12

Дитяча лікарня (ЗА) –

вул. Гаршина (ЗА)

через вул. Горбатова

маршрут

1

постійний щоденно

М2 А

звичайний

Умови конкурсу

  1. У конкурсі на визначення автомобільного перевізника на автобусному маршруті загального користування можуть брати участь автомобільні перевізники, які мають ліцензію на той вид послуг, що виносять на конкурс, на законних підставах використовують у достатній кількості сертифіковані автобуси відповідного класу, відповідають вимогам, викладеним у статті 34  Закону України "Про автомобільний транспорт".
  2. Автомобільний перевізник забезпечує роботу на кожному об’єкті Конкурсу не менш як одного транспортного засобу, пристосованого  для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.
  3. У разі відсутності у перевізників-претендентів автобусів, що відповідають умовам Конкурсу, вони мають право подавати до конкурсного комітету заяву на участь у Конкурсі та документи, що містять характеристику наявних автобусів, які перевізник – претендент пропонує використовувати на даному маршруті, а також інвестиційний  проект –зобов’язання щодо оновлення парку автобусів на даному маршруті.
  4. Перевізник – претендент повинен мати достатню кількість транспортних засобів для виконання перевезень пасажирів та резервного транспортного засобу у кількості 10 % для міського сполучення.
  5. Автотранспортні засоби, які пропонуються перевізниками - претендентами для резерву, повинні бути аналогічними за показниками категорії та класу основним автотранспортним засобам, які пропонуються для обслуговування маршруту.
  6. Транспортні засоби, які претендент пропонує залучити до перевезень пасажирів, повинні відповідати вимогам безпеки, охорони праці, державним стандартам, нормам стосовно викидів забруднювальних речовин, парникових газів, електромагнітних завад, рівню шуму та інших чинників негативного впливу на людину та довкілля, мати відповідний сертифікат, бути зареєстрованими відповідно до чинного законодавства, перебувати в належному технічному і санітарному стані та відповідати іншим вимогам      ст. ст. 20, 34  Закону України «Про автомобільний транспорт».
  7. Для участі у Конкурсі автомобільний перевізник подає на кожний об'єкт Конкурсу у конверті № 2 - заяву за формою, у конверті № 1 - документи, визначені  пунктом 29 Постанови КМУ від 03.12.2008 № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування»:
    • нотаріально завірену копію ліцензії на право надання послуг з перевезень;
    • перелік транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті, із зазначенням марки, моделі, пасажиромісткості (з відміткою «з місцем водія/без місця водія»), VIN-коду транспортного засобу, державного номерного знака, року випуску транспортного засобу;
    • копії ліцензійних карток на кожний транспортний засіб, який пропонується до використання на автобусному маршруті;
    • копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів або тимчасових реєстраційних талонів автобусів, що пропонуються до використання на маршруті;
    • копію документа, що підтверджує проведення процедури санації   (за умов проведення санації);
    • перелік транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, або письмова інформація про їх відсутність;
    • анкету відповідно до пункту 32 Порядку, затвердженого постановою КМУ від 03.12.2008 № 1081;
    • копію штатного розпису, податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) за останні повні два квартал;

      Відповідно до Закону «Про автомобільний транспорт»:

    • довідку про відповідність технічного стану автобусів претендента умовам перевезень, видану Бахмутським відділом поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області;
    • висновок Бахмутського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області про відповідність претендента вимогам нормативно – правових актів у сфері безпеки дорожнього руху.
  8. Для начислення балів інформація у анкеті та в заяві підтверджується відповідними документами з наданням копій.
  9. Документи для участі в конкурсі пронумеровуються, прошиваються, підписуються уповноваженою особою перевізника – претендента та скріплюється печаткою з позначенням кількості сторінок цифрами і словами.
  10. Плата за участь у конкурсі не вноситься. Натомість, перевізникам необхідно подати до конверту з позначкою № 1 довідки довільної форми з інформацією про те, що перевізником-претендентом (вказати найменування перевізника) не вносилась плата за участь у конкурсі у зв’язку з відсутністю такої вимоги в відповідному оголошені про проведення конкурсу.
  11. Визначення переможця Конкурсу та укладання договору на  перевезення пасажирів  на міських автобусних маршрутах здійснюється виключно відповідно до вимог Порядку проведення конкурсу.
  12. Організатор укладає з  переможцем  конкурсу  договір на перевезення пасажирів терміном на п’ять років. Договір з переможцем конкурсу, у разі відсутності у нього автобусів, що відповідають умовам конкурсу, укладається строком на один рік.  Інвестиційний проект- зобов'язання  щодо оновлення парку автобусів, які будуть повністю відповідати всім вимогам умов конкурсу, являється невід'ємною частиною договору на перевезення пасажирів. За умови виконання усіх умов конкурсу протягом дії вказаного договору, із переможцем конкурсу договір подовжується строком на 4 роки.

Кінцевий строк подачі документів для участі в конкурсі - 04.07.2016 р.

Видача бланків, одержання необхідної інформації щодо об’єкту конкурсу та прийом документів здійснюється у робочі дні за адресою:
84500, м. Бахмут,  вул. Миру 44, кабінет № 502 з 9.00. до 17.00 (перерва з 12.00 до 13.00).

Телефон для довідок: (0627) 44-04-77;

e-mail: artorgh@gmail.com

Документи щодо конкурсу:

 

 

 

 

 

 

Останні статті на сайті