Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 157 гостей.

Урядовий портал

Гарні манери виховують змалку

Переглядів: 4110
10.06.2016 - 07:18

У рамках дитячого інтелектуально-розвиваючого центру 9 червня 2016 року в міській бібліотеці для дітей відбулося заняття студії розвитку та дозвілля дітей «Мері Поппінс».

До бібліотеки завітали вихованці творчого табору «Мрійники» Центру технічної творчості дітей та юнацтва. Для проведення майстер-класу з сервірування солодкого столу бібліотекарі запросили фахівців Бахмутського аграрного ліцею – завуча Савченко Г.І. та викладача Астапову К.Д. У цікавій, віршованій формі вони розповіли дітям про історію зародження гарних манер, походження слова «етикет», історію столових приладів. Хлопці та дівчата ознайомилися з правилами зустрічі гостей, поводження за столом, користування столовими приладами, а також навчилися оригінальним способам складати серветки. Бібліотекарі провели для юних гостей огляд літератури з етикету.

На пам’ять про зустріч дітям залишилися червоні сердечка, виготовлені учнями ліцею.

У рамках дитячого інтелектуально-розвиваючого центру 9 червня 2016 року в міській бібліотеці для дітей відбулося заняття студії розвитку та дозвілля дітей «Мері Поппінс». У рамках дитячого інтелектуально-розвиваючого центру 9 червня 2016 року в міській бібліотеці для дітей відбулося заняття студії розвитку та дозвілля дітей «Мері Поппінс». У рамках дитячого інтелектуально-розвиваючого центру 9 червня 2016 року в міській бібліотеці для дітей відбулося заняття студії розвитку та дозвілля дітей «Мері Поппінс». У рамках дитячого інтелектуально-розвиваючого центру 9 червня 2016 року в міській бібліотеці для дітей відбулося заняття студії розвитку та дозвілля дітей «Мері Поппінс». У рамках дитячого інтелектуально-розвиваючого центру 9 червня 2016 року в міській бібліотеці для дітей відбулося заняття студії розвитку та дозвілля дітей «Мері Поппінс». У рамках дитячого інтелектуально-розвиваючого центру 9 червня 2016 року в міській бібліотеці для дітей відбулося заняття студії розвитку та дозвілля дітей «Мері Поппінс». У рамках дитячого інтелектуально-розвиваючого центру 9 червня 2016 року в міській бібліотеці для дітей відбулося заняття студії розвитку та дозвілля дітей «Мері Поппінс».

Останні статті на сайті