Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Твоя кар’єра в твоїх руках!

Переглядів: 2736
24.05.2016 - 12:32

24 травня 2016 року в Артемівському  міському центрі зайнятості під замовлення  Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації  для випускників економічного факультету Артемівського індустріального технікуму ДонНТУ був проведений «Ярмарок кар’єри». На цей  захід були запрошені як випускники економічного факультету цього року, так і випускники минулих років, які зараз шукають роботу.

Відкрила ярмарок кар’єри директор Артемівського міського центру зайнятості Ірина Лещенко, яка зауважила: «Наш час відзначається  радикальними змінами в підході до кар'єри. Зміна суспільного ладу, глобалізація економіки, гостра конкуренція - ті чинники, які, мов у дзеркалі, відбилися у підході до кожного працівника. Нині найціннішим капіталом вважається фахівець, проте не кожен, а тільки компетентний, талановитий та з великим бажанням праювати  працівник. Тому важливо пам'ятати, що йти у ногу з професією, а може, трохи попереду - ось ключ до кар'єрного успіху». 

Під час проведення ярмарку кар’єри начальник відділу активної підтримки безробітних Ірина Подорванова розповіла учасникам заходу про стан ринку праці та актуальність вакансій на сьогоднішній день. Особливу увагу вона приділила необхідності активного пошуку роботи, вмінню ефективної  самопрезентації, постійному бажанню вдосконалювати набуті навички.

Мета діяльності організації,  задачі які ставить держава перед управлінням праці та соціального захисту населення, інформація по відкритим вакансіям, а також вимоги до майбутніх працівників організації,  соціальний пакет та інша інформація була надана начальником відділу кадрово-правової роботи та діловодства УПСЗН Бахмутської районної райдержадміністрації  Людмилою  Великоіваненко. Найголовніше, на що звернула увагу студентів Людмила: « Завдяки змінам у законодавстві про державну  службу випускники технікумів тепер отримали можливість одразу претендувати на державні посади. Головна наша вимога - ваше бажання працювати у нас, для вас- це чудова можливість працевлаштування без досвіду роботи, з подальшим кар’єрним ростом та,  відповідно, покращенням матеріального стану».

Випускники економічного факультету АІТ ДонНТУ не тільки ознайомилися з запропонованими вакансіями,  отримали вичерпні компетентні відповіді на свої запитання, але й  окреслили  шляхи подальшої взаємодії з цим роботодавцем, а саме було прийнято рішення провести професіографічну екскурсію в  Управляння праці та соціального захисту населення.

Підсумком проведеного ярмарку стали слова однієї з студенток АІТу Катерини Лавриненко:  «Ярмарок кар’єри- це чудова нагода, яку надав на центр зайнятості почати будувати свою кар’єру,  і ми обов’язково нею скористаємося».