Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Верховна рада України

«Ми здобули нові знання за допомогою служби зайнятості»

Переглядів: 3254
04.05.2016 - 11:31

29.04.206р. у Навчально-науковому професійно-педагогічному інституті УІПА м. Артемівська вперше закінчила навчання група слухачів з числа безробітних, які   зареєстровані в Артемівському міському центрі, за напрямком «Оператор машин для оброблення текстів і подібні професії».

Вищий учбовий заклад  -  давній партнер державної служби зайнятості в організації професійного навчання безробітних громадян за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття. Починаючи з 2008 року 7 груп закінчили навчання за напрямками «Фахівець з ефективності підприємництва», «Основи підприємницької діяльності», "Економіст з фінансової роботи». Сьогодні група із 10 осіб склала залік, який  пройшов успішно, незважаючи на хвилювання студентів та отримала свідоцтва   про підвищення кваліфікації.

Слухач Тетяна Львова від імені групи виразила задоволення навчанням, методами подачі матеріалу та уважним ставленням викладачів. «Отримані знання підвищать нашу конкурентоспроможність та допоможуть у подальшому працевлаштуванні. Ми  здобули додаткові навички, на які навіть не розраховували на початку навчання».

Старший викладач навчального закладу Ірина Булгакова відмітила «Слухачів курсів з числа безробітних зажди відрізняють цілеспрямованість та наполегливість в отриманні нових знань,  і від цієї групи залишилося цілком позитивне враження. Сподіваємося  на подальшу співпрацю з Артемівським міським центром зайнятості з питань навчання безробітних громадян».

 

Начальник відділу активної
підтримки безробітних
Подорванова І.М.