Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Юні красуні Центру дітей та юнацтва м. Бахмута – переможці Всеукраїнського конкурсу!

Переглядів: 3288
04.05.2016 - 11:10

У місті Харкові відбувся Всеукраїнський фестиваль таланту «Чарівність весни» та конкурс краси «Міс Чарівність», в якому театр моди «МодіЮн» міського Центру дітей та юнацтва м. Бахмута під керівництвом Ганни Середи став переможцем.

У фестивалі брали участь творчі колективи з Харківської, Донецької і Дніпропетровської областей. Колекція «Червоне через століття», яку представили юні моделі МЦДЮ м. Бахмута, здобула вищу нагороду конкурсу - «Гран-При».

В індивідуальному конкурсі краси взяли участь 25 конкурсантів різних вікових категорій від 4 до 16 років. І місце в середній віковій категорії (8-10 років) зайняла вихованка театру моди «МодіЮн» Велікобрат Марія.

Щирі слова привітання педагогу, дівчатам та їх батькам!

У місті Харкові відбувся Всеукраїнський фестиваль таланту «Чарівність весни» та конкурс краси «Міс Чарівність», в якому театр моди «МодіЮн» міського Центру дітей та юнацтва м. Бахмута під керівництвом Ганни Середи став переможцем.У місті Харкові відбувся Всеукраїнський фестиваль таланту «Чарівність весни» та конкурс краси «Міс Чарівність», в якому театр моди «МодіЮн» міського Центру дітей та юнацтва м. Бахмута під керівництвом Ганни Середи став переможцем.