Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Відкрийте серце для добрих справ

Переглядів: 1814
27.04.2016 - 09:59

Під таким гаслом у рамках місячника милосердя та турботи «Створи добро», оголошеного відділом освіти, в Артемівському НВК №11 було проведено благодійний ярмарок.

Учні, вчителі та батьки взяли активну участь у підготовці довгоочікуваної події: напекли пиріжків та печива, принесли книжки, м’які іграшки, ляльок, настільні ігри та ще багато цікавих речей, які з задоволенням пропонували відвідувачам ярмарку. І все це задля благородної справи – збір коштів на придбання медичного обладнання в реанімаційні відділення дитячих лікарень та організацію безкоштовного харчування дітям із родин вимушених переселенців.

Ведучі закликали відвідати ярмарок, лунала весела музика, малеча бадьоро гомоніла. Журналісти шкільної газети «ДД» разом із учнями 11-А класу провели святкову лотерею. Усі були задоволені, що зможуть хоча б частково допомогти дітям. Ніхто не залишився байдужим! Під час благодійного ярмарку учні та педагогічний колектив назбирали благодійних коштів на суму 6812 грн.

На рахунок Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» на придбання медичного обладнання в реанімаційні відділення дитячих лікарень було перераховано 1500 грн. 2052 грн. передано громадському інспектору з охорони прав дитини, педагогу соціальному Тетяні Слободянюк для організації безкоштовного харчування в шкільній їдальні дітям із родин вимушених переселенців, які навчаються у школі, у травні 2016 н.р. Для організації літнього оздоровлення у пришкільному таборі «Усмішка» 6 учням із малозабезпечених родин виділено суму 3260 грн. для придбання путівок.

Найактивнішими учасниками стали учні 1-А класу (класний керівник Мишинська В.М.), 2-А класу (класний керівник Кушнір В.В.), 5-А класу (класний керівник Рудцька-Пожидаєва А.О.), 6-А класу (класний керівник Бак В.Ф.), 6-В класу (класний керівник Сущенко А.І.), 7-А класу (класний керівник Гришко С.О.), 9-А класу (класний керівник Ніколаєва Т.Ю.), 9-Б класу (класний керівник Стецюра І.М.), 11-А класу (класний керівник Чурсіна М. М.).

Дякуємо всім за небайдужість та милосердя!

«Відкрийте серце для добрих справ», - під таким гаслом у рамках місячника милосердя та турботи «Створи добро», оголошеного відділом освіти, в Артемівському НВК №11 було проведено благодійний ярмарок.«Відкрийте серце для добрих справ», - під таким гаслом у рамках місячника милосердя та турботи «Створи добро», оголошеного відділом освіти, в Артемівському НВК №11 було проведено благодійний ярмарок.«Відкрийте серце для добрих справ», - під таким гаслом у рамках місячника милосердя та турботи «Створи добро», оголошеного відділом освіти, в Артемівському НВК №11 було проведено благодійний ярмарок.«Відкрийте серце для добрих справ», - під таким гаслом у рамках місячника милосердя та турботи «Створи добро», оголошеного відділом освіти, в Артемівському НВК №11 було проведено благодійний ярмарок.