Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 80 гостей.

«Країна дитинства – країна мрій»

Переглядів: 2491
25.04.2016 - 13:26

Світ дитинства та кіно подарували учням Школи мистецтв м. Артемівська адміністрація школи та концертно-розважальний центр «Победа», які організували благодійну акцію з переглядом кінофільму «Книга джунглів».

За підсумками навчального  року кращі творчі колективи школи були нагороджені подарунковими сертифікатами на відвідування концертно-розважального центру «Победа».

Вранці 23 квітня 2016 року кінозал розважального центру гостинно розкрив свої двері для 300 дітлахів. Учнів привітали директор Школи мистецтв м. Артемівська Гринь Є.В. і генеральний директор концертно-розважального центра «Победа», депутат Артемівської міської ради Лещінер В.Н., які стали головними спонсорами  акції.

Прикрасою заходу стали музичні номери у виконанні учениць школи Крилової Ніколь та Синельникової Олександри.

Яскраві картини джунглів, веселий і піднесений настрій, солодощі – все це перетворило простий похід у кіно на справжнє свято і залишило незабутні враження як у дітей, так і у дорослих.

Ми щиро вдячні Лещінер В.Н. та директору Школи мистецтв Гринь Є.В., завдяки яким стало можливим проведення цього чудового заходу.

Сподіваємось, що і в майбутньому спільні заходи Школи мистецтв та концертно-розважального центру «Победа» стануть доброю традицією і будуть нести радість і задоволення дітям нашої громади.

«Країна дитинства – країна мрій»«Країна дитинства – країна мрій»«Країна дитинства – країна мрій»«Країна дитинства – країна мрій»