Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

У м. Бахмуті відбувся обласний науково-практичний семінар

Переглядів: 2876
25.04.2016 - 06:21

У м. Бахмуті відбувся обласний науково-практичний семінар «Аспектний аналіз соціально-психологічного супроводу учасників Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2016» в номінації «Захист Вітчизни», організаторами якого був облІППО. Захід проходив на базі Артемівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-III ступенів №11 ім. Артема - багатопрофільний ліцей» з метою сприяння підвищенню рівня професійного зростання та розвитку творчих учителів з предмету «Захист Вітчизни» щодо участі в конкурсах фахової майстерності шляхом соціально-психологічного супроводу.

Завідувач міського методичного кабінету Ніла Лисюк привітала учасників семінару, ознайомила з завданнями та побажала плідної праці. Завідувач Олексій Качан та методист Микола Вольвак відділу фізичної культури та спортивно-масової роботи Донецького облІППО проаналізували рівень фахової компетентності учителів області за результатами конкурсу. Практичні психологи Вікторія Головко (ЗОШ №5) та Лілія Самбурська (НВК №11) ознайомили слухачів з прийомами налаштування на успіх та запобіганню емоційного вигорання під час участі у конкурсах фахової майстерності. Учасник ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2016» в номінації «Захист Вітчизни», учитель фізичної культури та предмету «Захист Вітчизни» школи №24, Олександр Савельєв розповів про участь у заключному турі конкурсу. Керівник міського методичного об’єднання вчителів предмету «Захист Вітчизни» Володимир Харченко презентував матеріали щодо популяризації національно-патріотичної свідомості та виховання учнів під час викладання даного предмету.

Наприкінці семінару учасники були ознайомлені з рекомендаціями щодо підготовки конкурсантів та проведення конкурсу «Учитель року» у наступному році.

У м. Бахмуті відбувся обласний науково-практичний семінарУ м. Бахмуті відбувся обласний науково-практичний семінарУ м. Бахмуті відбувся обласний науково-практичний семінарУ м. Бахмуті відбувся обласний науково-практичний семінар

Останні статті на сайті