Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 145 гостей.

Урядовий портал

28 квітня 2016 року - День охорони праці

Переглядів: 2645
15.04.2016 - 11:34

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Відповідно до Указу Президента від 18 серпня 2006 року № 685/2006 «Про День охорони праці» в Україні було підтримано ініціативу Міжнародної організації праці з відзначення 28 квітня Всесвітнього дня охорони праці.

Напередодні Дня охорони праці, організаційний комітет звертається до усіх працівників, роботодавців, майбутніх роботодавців та працівників, громадськості з пропозицією взяти активну участь в організації та проведенні 28 квітня 2016 року Дня охорони праці під девізом – Стрес на робочому місці: колективний виклик.

Закликаємо активно залучитися до роботи і провести з 20 по 28 квітня 2016 року Тиждень охорони праці на кожному підприємстві, в установі, організації. Під час проведення заходів, просимо зосередити зусилля на розв’язанні актуальних проблем охорони праці, поліпшенні умов праці й усуненні впливу небезпечних факторів виробництва, вести активну роботу із захисту права на безпечні умови праці, розгорнути профілактичну роботу для запобігання нещасним випадкам на виробництві.

На підприємствах рівень безпеки праці на виробництві знаходиться не на найвищому рівні. Щороку на підприємствах, розташованих на території Артемівської міської ради, травмується у середньому 15 працівників, з яких 1 працівник - смертельно.

Просимо реальними справами проявити особливу турботу про потерпілих на виробництві, допомогти їм та сім’ям померлих у вирішенні соціально-побутових, фінансових та інших проблем, гідно вшанувати пам’ять загиблих працівників.

Сьогодні Україна переживає складні часи, але за будь-яких обставин конституційне право трудящих на належні, безпечні та здорові умови праці має непохитно забезпечуватись роботодавцем і бути предметом пильної уваги всіх сторін соціального діалогу.