Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 75 гостей.

«Світ професій у Школі мистецтв»

Переглядів: 2516
13.04.2016 - 13:35

«Світ професій у Школі мистецтв» представили студентам – випускникам Артемівського музичного училища ім. І.Карабиця на профорієнтаційному заході, який відбувся 12 квітня 2016 року в концертній залі Школи мистецтв м. Артемівська.

Гостей привітала директор Школи мистецтв Гринь Євгенія Василівна. У своїй доповіді вона презентувала присутнім різновиди та перспективи роботи у школі. Розповіла про те, чим живе і пишається Школа мистецтв, про її сучасне і  минуле, класичне та інноваційне.

У рамках профорієнтаційного заходу перед студентами виступили творчі колективи викладачів: народний аматорський колектив камерний хор «Елегія» (кер. Костанда Г.В.), народний аматорський колектив ансамбль скрипалів «Дивертисмент» (кер. Москальова О.І.), фортепіанний дует Г.Кольцова – О.Кумейко, інструментальний квартет (кер. Сидорова Ю.А.).

Захоплюючим моментом стало проведення міні-інтерв’ю з викладачами-виконавцями про їх особисте ставлення до своєї професії.

Презентація пройшла цікаво та змістовно. Проявлення студентами жвавого інтересу до інформації, яка викладалась в ході проведення заходу, підтвердило  його доцільність і необхідність.

Думаємо, що подібні презентації повинні стати  традиційними у спільній  діяльності Артемівського музичного училища ім. І.Карабиця і Школи мистецтв м. Артемівська, бо вони сприяють мотивації  студентів до свідомого  вибору роботи та затвердженню життєвої позиції молоді на шляху професійного самовизначення.

Ну, а Школа мистецтв рада вітати усіх, хто обере шлях викладацтва і творчості у  нашому закладі.

Чекаємо на Вас!

«Світ професій у Школі мистецтв»«Світ професій у Школі мистецтв»«Світ професій у Школі мистецтв»«Світ професій у Школі мистецтв»«Світ професій у Школі мистецтв»«Світ професій у Школі мистецтв»«Світ професій у Школі мистецтв»«Світ професій у Школі мистецтв»