Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Малеча Бахмуту за чисте місто.

Переглядів: 2650
12.04.2016 - 08:48

11 квітня 2016 року у дошкільному навчальному закладі №6 пройшла інтелектуально-розважальна програма у рамках міської акції «Чисте місто починається з кожного».

4 команди з різних дошкільних  навчальних закладів продемонстрували свої знання у екологічній сфері – малеча виконувала прості завдання, відповідали на питання, а також проявляли свій командний дух.

На програму до маленьких захисників природи завітали і лісові звірі, які розповіли що трапляється, коли люди залишають у лісі сміття та інші відходи.

Продемонстрували дошкільнята і те, чого так прагнуть місцеві комунальники – роздільне сортування сміття.

11 квітня 2016 року у дошкільному навчальному закладі №6 пройшла інтелектуально-розважальна програма у рамках міської акції «Чисте місто починається з кожного». 11 квітня 2016 року у дошкільному навчальному закладі №6 пройшла інтелектуально-розважальна програма у рамках міської акції «Чисте місто починається з кожного». 11 квітня 2016 року у дошкільному навчальному закладі №6 пройшла інтелектуально-розважальна програма у рамках міської акції «Чисте місто починається з кожного». 11 квітня 2016 року у дошкільному навчальному закладі №6 пройшла інтелектуально-розважальна програма у рамках міської акції «Чисте місто починається з кожного».

Останні статті на сайті