Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Насичений тиждень весняних канікул для вихованців Соледарського Центру дітей та юнацтва

Переглядів: 2567
12.04.2016 - 06:26

Ось і промайнув тиждень весняних канікул в школі, а для вихованців Соледарського Центру дітей та юнацтва він був насичений цікавими заходами та яскравими подіями, які залишили багато позитивних вражень у серцях дітей.

У рамках місячника екологічного виховання 2 квітня відбувся майстер-клас з виготовлення годівничок із вторинного матеріалу «Кафе для пернатих». Вихованці гуртка «Друзі природи» підготували короткі доповіді про птахів, які занесені до Червоної книги, «Повзик – птах року», а потім взялися до виготовлення годівничок. Результатом такої доброї справи стали годівнички на деревах навколо СЦДЮ. 6 квітня пройшла акція «Зелене подвір’я», протягом якої вихованцями та керівниками гуртків було проведено роботу по благоустрою території. Учасники акції очистили від сухого листя територію СЦДЮ, висадили сажанці фруктових дерев, посадили квіти.

У рамках місячника «Створи добро» 4 квітня юні художники взяли участь у конкурсі малюнків «Добро всіх людей єднає». Вони з захопленням малювали свої уявлення про добро, свої добрі вчинки, закликаючи всіх людей творити добро по всій Землі. Представляючи свої картини, діти розповідали, якою може стати країна без зла. 5 квітня у ході ігрової програми «Ми діти однієї планети» вихованці показали свою винахідливість та інтелектуальні здібності, вміння допомагати один одному у скрутному становищі, знайти вірне рішення в проблемних ситуаціях. Діти весело та з користю провели час. 8 квітня виховна година «Навчи своє серце добру» дала змогу розширити знання вихованців про доброту та її роль у житті людини, розвити уміння відрізняти добре від поганого. На початку заходу культорганізатор запропонувала гуртківцям посадити дерево щастя, яке необхідно було «поливати» добрими справами для його кращого росту. Наприкінці заходу діти прикрасили дерево різнокольоровими стрічками – побажаннями добра своїм рідним та друзям.

7 квітня вихованці секції боксу прийняли участь у грі «Веселі старти» до Всесвітнього дня здоров’я. Метою заходу було виховання любові до спорту, розвиток уваги, організованості, зміцнення здоров’я. Тренувальні будні для спортсменів змінилися конкурсами та спортивною вікториною. Проведені змагання не виявили переможців, бо кожна команда показала гарні результати. Проведений захід став хорошим фундаментом для роботи в задоволення.

9 квітня відбувся майстер-клас з виготовлення іграшок сувенірів із вторинного матеріалу. Діти виготовляли ляльку-зернівку, яка у наших пращурів вважалася знаком ситого життя та достатку в сім'ї. Працюючи над своїми оберегами, кожен намагався вкласти в ляльку частинку себе. Крім зерна всередину ляльок діти поклали монетки на щастя та удачу. Виготовлений власними руками оберіг приніс вихованцям радість.

Насичений тиждень весняних канікул для вихованців Соледарського Центру дітей та юнацтваНасичений тиждень весняних канікул для вихованців Соледарського Центру дітей та юнацтваНасичений тиждень весняних канікул для вихованців Соледарського Центру дітей та юнацтва

Останні статті на сайті