Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 159 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

До Всеукраїнського тижню дитячого та юнацького читання

Переглядів: 2355
07.04.2016 - 12:07

У бібліотеках централізованої бібліотечної системи м. Бахмута продовжують проходити заходи, присвячені Всеукраїнському тижню дитячого та юнацького читання.

Так, в Центральній міській бібліотеці 06 квітня 2016 року відбулася зустріч з книгою учнів 6-Б класу УВК № 11. Захід був цікавим та різноманітним. Інформ-хвилинка про користь читання в житті сучасної людини, слайд-бесіда про найвідоміші пам’ятники книзі, конкурси, вікторини – все це викликало активну, жваву та емоційну участь присутніх. На оглядовій екскурсії учні дізналися про призначення абонементу, Інтернет-центру, читальної зали, про бібліотечний фонд та різноманітні виставки. По закінченню зустрічі діти із задоволенням переглянули мультфільм «Троє із Простоквашино» за сценарієм відомого дитячого письменника Е.Успенського.

У бібліотеках м. Бахмута продовжують проходити заходи, присвячені Всеукраїнському тижню дитячого та юнацького читання. В Центральній міській бібліотеці 06 квітня 2016 року відбулася зустріч з книгою учнів 6-Б класу УВК № 11. У бібліотеках м. Бахмута продовжують проходити заходи, присвячені Всеукраїнському тижню дитячого та юнацького читання. В Центральній міській бібліотеці 06 квітня 2016 року відбулася зустріч з книгою учнів 6-Б класу УВК № 11. У бібліотеках м. Бахмута продовжують проходити заходи, присвячені Всеукраїнському тижню дитячого та юнацького читання. В Центральній міській бібліотеці 06 квітня 2016 року відбулася зустріч з книгою учнів 6-Б класу УВК № 11. У бібліотеках м. Бахмута продовжують проходити заходи, присвячені Всеукраїнському тижню дитячого та юнацького читання. В Центральній міській бібліотеці 06 квітня 2016 року відбулася зустріч з книгою учнів 6-Б класу УВК № 11.