Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Відбулась профсоюзна конференція ПАТ «АЗОКМ»

Переглядів: 1751
09.03.2016 - 12:15

На Артемівському заводі з обробки кольорових металів відбулася профспілкова конференція. Керівники цехів, підрозділів, профспілкового активу і співробітники підприємства заслухали звіт про виконання колективного договору за 2015 рік і прийняли рішення про продовження договору на 2016 рік.

На сьогоднішній день ситуація на містоутворючому підприємстві АЗОКМ складається не кращим чином: невчасно виплачується заробітна плата, скорочуються робочі місця, на складах застоюється продукція, але керівництво підприємства активно шукає шляхи виходу з цієї ситуації.

Голова Правління Віталій Малихін звернувся до присутніх та підкреслив, що особливо нелегкими для заводу стали останні три місяці.

«Стосовно замовлень, то ми планували розміщувати 500 тонн. У лютому було розміщено 474 тонни. У березні розміщено 230 тонн, що становить майже 54% від плану. На ситуацію також значно впливає стрибок курсу долара, що тягне за собою простий обладнання та втрати прибутку. Але ми бачимо шляхи вирішення для розвитку підприємства в тому, що завод набирає обсяг замовлень, працює на первинному сировину і бере участь у виставках»,- відзначив Віталій Малихін.

Бахмутський міський голова Олексій Рева, який взяв участь у конференції акцентував на тому, що завод не закриють, йде процес реформ та керівництво шукає нові підходи та стратегії роботи.

«Необхідно знайти сировину та налагодити постачання. Перед акціонерами ставляться нові завдання для отримання прибутку, власник займається переговорами з банками, а також планується за ці три місяці реалізувати 500 тонн якісної продукції»,– відзначив Олексій Рева.

Відбулась профсоюзна конференція ПАТ «АЗОКМ»Відбулась профсоюзна конференція ПАТ «АЗОКМ»Відбулась профсоюзна конференція ПАТ «АЗОКМ»Відбулась профсоюзна конференція ПАТ «АЗОКМ»Відбулась профсоюзна конференція ПАТ «АЗОКМ»