Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 151 гість.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Початкові класи Соледарської ЗОШ №13 демонструють знання англійської мови

Переглядів: 1919
24.02.2016 - 15:07

22 лютого в усіх перших класах Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 пройшов турнір знавців англійської мови «We know English», організований учителями англійської мови Оленою Кашеварвою, Мариною Вуйковою та Іриною Мирошниченко.

У ході турніру учні продемонстрували свої вміння застосовувати здобуті знання на практиці. Першачки гідно впоралися із завданнями на швидкість, логіку та кмітливість. Усі учні були відзначені невеличкими презентами.

23 лютого для учнів 4-их класів вчителем англійської мови Наталею Кандибко проведено гру «Travelling in English». Школярі були розподілені на кілька команд та змагалися у знанні лексичного матеріалу з теми «Подорожі» та вмінні орієнтуватися на місцевості. Учні продемонстрували своїм одноліткам та вчителям обізнаність у найвизначніших пам’ятках Великої Бртанії та України. Усі учасники отримали солодкі призи.

22 лютого в усіх перших класах Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 пройшов турнір знавців англійської мови «We know English»22 лютого в усіх перших класах Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 пройшов турнір знавців англійської мови «We know English»

Останні статті на сайті