Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 129 гостей.

Презедент України

У Бахмуті розпочався старт року англійської мови

Переглядів: 2338
12.02.2016 - 14:13

Сьогодні, у міському центрі дітей та юнацтва відбувся захід, присвячений старту року англійської мови.

Згідно з указом Президента України Петра Порошенка 2016 рік проголошено роком англійської мови з метою сприяння її вивчення для розширення доступу громадян до світових економічних, соціальних, освітніх та культурних ресурсів. Знання і використання англійської мови відкривають та забезпечують інтеграцію України до європейського політичного, економічного і науково-освітнього простору.

На заході були присутні представники міської влади, відділу освіти, міських навчальних закладів та жителі міста.

Секретар Артемівської міської ради Світлана Кіщенко привітала присутніх із цією значною подією та зауважила, що будь-яка людина, дбаючи про своє майбутнє, розуміє, що без фундаментальної бази знань, без уміння застосовувати їх на практиці, зараз не обійтися. Знання мов, і своєї рідної, і іноземної, це наша перевага, яке підвищує конкурентоздатність, дає можливість спілкуватися в будь-якому середовищі, розширює життєві перспективи. Країна і наше місто беруть курс на розвиток, і без іноземних мов вже не обійтися. На жаль, сьогодні Україна за рівнем володіння англійською мовою займає найнижчі позиції у світовому рейтингу. Тому така  ініціатива Президента дуже вчасна і необхідна.

Начальник відділу освіти Марина Рубцова приєдналася до поздоровлень та відзначила: «Оскільки наше місто прогресивно розвивається, а міська влада завжди підтримує нові напрямки розвитку громади, ми вирішили взяти активну участь в програмі Гоу Глобал, яка визначає вивчення англійської мови одним із пріоритетів стратегії розвитку нашої держави».

Після вітальних слів вихованці міського Центру дітей та юнацтва, учні та вчителі навчальних закладів міста подарували яскраву розважальну програму на англійській мові з віршами, гуморесками та виконанням популярних іноземних пісень.

Рік англійської мови в Бахмуті буде насичений яскравими подіями.

12 лютого 2016 року, у міському центрі дітей та юнацтва відбувся захід, присвячений старту року англійської мови.12 лютого 2016 року, у міському центрі дітей та юнацтва відбувся захід, присвячений старту року англійської мови.12 лютого 2016 року, у міському центрі дітей та юнацтва відбувся захід, присвячений старту року англійської мови.12 лютого 2016 року, у міському центрі дітей та юнацтва відбувся захід, присвячений старту року англійської мови.12 лютого 2016 року, у міському центрі дітей та юнацтва відбувся захід, присвячений старту року англійської мови.12 лютого 2016 року, у міському центрі дітей та юнацтва відбувся захід, присвячений старту року англійської мови.12 лютого 2016 року, у міському центрі дітей та юнацтва відбувся захід, присвячений старту року англійської мови.12 лютого 2016 року, у міському центрі дітей та юнацтва відбувся захід, присвячений старту року англійської мови.12 лютого 2016 року, у міському центрі дітей та юнацтва відбувся захід, присвячений старту року англійської мови.12 лютого 2016 року, у міському центрі дітей та юнацтва відбувся захід, присвячений старту року англійської мови.12 лютого 2016 року, у міському центрі дітей та юнацтва відбувся захід, присвячений старту року англійської мови.12 лютого 2016 року, у міському центрі дітей та юнацтва відбувся захід, присвячений старту року англійської мови.12 лютого 2016 року, у міському центрі дітей та юнацтва відбувся захід, присвячений старту року англійської мови.12 лютого 2016 року, у міському центрі дітей та юнацтва відбувся захід, присвячений старту року англійської мови.12 лютого 2016 року, у міському центрі дітей та юнацтва відбувся захід, присвячений старту року англійської мови.12 лютого 2016 року, у міському центрі дітей та юнацтва відбувся захід, присвячений старту року англійської мови.12 лютого 2016 року, у міському центрі дітей та юнацтва відбувся захід, присвячений старту року англійської мови.

Останні статті на сайті