Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Донецька обласна рада

В Артемівському НВК №11 відбулася присяга майбутніх поліцейських на вірність Україні

Переглядів: 2165
29.12.2015 - 12:25

Ким люди тільки не мріяли стати: лікарями, щоб рятувати життя, відважними вогнеборцями, космонавтами, як Юрій Гагарін, співаками, щоб зоріти на сцені, учителями, щоб давати знання! Професій існує багато, головне – не помилитись у своєму виборі та присвятити цій професії своє життя. Але, мабуть, немає більш важливої та затребуваної професії, ніж професія поліцейського.

Поліцейський – це людина, на плечі якої покладено відповідальний обов’язок по підтримці порядку в суспільстві. З раннього дитинства ця професія приваблює як хлопчиків, так і дівчаток своєю романтикою. Героїзм працівників поліції часто віддзеркалюється в художній літературі та кіно. Ця робота для багатьох сповнена захоплюючих пригод і історій. Словом, професія поліцейського – є цікава, важка, але потрібна професія, що допоможе зробити життя інших людей і всього суспільства краще.

В Артемівському НВК №11 відбулась знаменна подія - посвята учнів Артемівська-Бахмута до «Молодіжної ліги майбутніх поліцейських». На святі були присутні начальник Артемівського відділу поліції підполковник Володимир Гончаров, оперуповноважений Артемівського відділу поліції, старший лейтенант Віталій Микита, завідувач міського методичного кабінету відділу освіти Ніла Лисюк.

Директор НВК Лариса Хмельницька у вступному слові наголосила: «Напевно, немає настільки потрібної й затребуваної професії, як професія поліцейського. Завжди й скрізь, у будь-який час, у будь-якому суспільстві існує необхідність у підтримці громадського порядку, у дотриманні закону, у забезпеченні захисту громадян і майна».

Володимир Гончаров звернувся до Ліги з побажанням плідної праці та ознайомив юних поліцейських з їхніми обов’язками: «Члени ліги повинні добре знати й виконувати правила правової культури, виступати перед школярами з бесідами про профілактику правопорушень і злочинів, вимагати від дітей молодшого шкільного віку та своїх однолітків виконання правил правової культури, дорожити честю члена ліги, довірою органів внутрішніх справ і своїх товаришів».

Члени «Ліги» проголосили клятву та отримали бейджи з емблемою Ліги, подарунки від Артемівського відділу поліції. До майбутніх поліцейських із віршем-настановою звернувся Жук Микола, учень 6 класу НВК №11, онук командира роти, майора міліції, який 26 років віддав своїй службі:

«Не залишайтеся байдужими

До горя чужого й біди

І слово розради дружнєє

Сказати готові завжди.»

Діти бажають жити в мирній країні, в країні єдиній і процвітаючій, адже тут вони народилися, зростали і не уявляють її іншою. Разом ми створюємо ту Державу, про яку мріяли наші пращури, адже в ній живе ось така прекрасна, вільна та патріотична молодь – повна сил, енергії, добра і любові до людей і своєї Батьківщини.

Від щирого серця вітаємо з такою знаменитою подією у шкільному житті. Тримайте звання членів «Ліги юних поліцейських» із гордо піднятою головою!!! Ми віримо в вас! Держава вірить у вас! Не підведіть!

 

В Артемівському НВК №11 відбулась посвята учнів Артемівська-Бахмута до «Молодіжної ліги майбутніх поліцейських». В Артемівському НВК №11 відбулась посвята учнів Артемівська-Бахмута до «Молодіжної ліги майбутніх поліцейських». В Артемівському НВК №11 відбулась посвята учнів Артемівська-Бахмута до «Молодіжної ліги майбутніх поліцейських».

Останні статті на сайті