Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Новий рік в українській хаті!

Переглядів: 1644
29.12.2015 - 12:22

Новий рік – одне із найбільш очікуваних свят. Рідко знайдеться така доросла людина, яка б його не любила, а про дітей і говорити не доводиться: кожен, не залежно від віку, радіє настанню цього казкового періоду.

В останній навчальний день І семестру в актові залі Артемівської школи №7 пройшли феєричні новорічні ранки для малечі та новорічна дискотека для підлітків.

У гості до учнів завітали найяскравіші персонажі повісті Миколи Гоголя «Вечори на хуторі біля Дикань»: Солоха, чорт, Вакула та Оксана, – які і місяць із зірками викрадали, і за черевичками до царівни літали, і коверзували, і змагання для дітей влаштовували… Задобрювали Солоху та чорта колядувальники, танцівники, оратори та просто добрі, ввічливі діти.

Не обійшлося і без Діді Мороза з онучкою Снігуронькою, які, не зважаючи на усі перешкоди «темних сил», на свято потрапили, віршики послухали, хороводи поводили, подарунки-ласощі подарували та привітали усіх присутніх із Новим роком.

Прикрасою свята стала розкішна та яскрава ялинка, яку дітям подарував постійний друг школи, депутат Артемівської міської ради Роман Сотніков. А солодкі подарунки були підготовлені зусиллями батьків та голови загальношкільного батьківського комітету Ольги Савостіної.

Перший, шкільний, етап святкування Нового 2016 року для учнів школи №7 пройшов весело та насичено, тож нехай і головний, родинний, етап буде вдалим, сповненим тепла, радості, щастя та миру!!!

Новий рік крокує вже планетою,

Заглядає в села і міста.

Хай несе на рідну Україну

Всім багато щастя і добра!!!

В актові залі Артемівської школи №7 пройшли новорічні ранки для малечі та новорічна дискотека для підлітків.В актові залі Артемівської школи №7 пройшли новорічні ранки для малечі та новорічна дискотека для підлітків.