Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 78 гостей.

Верховна рада України

Учні Аретмівська-Бахмута відвідали Верховну Раду України

Переглядів: 3185
23.12.2015 - 14:33

Згідно з наказом відділу освіти Артемівської міської ради «Про підсумки міської проектної гри «Створення маніфесту «За гідність і свободу України» у 2015-2016 навчальному році» та на запрошення народного депутата України Костянтина Матейченка з 17 по 19 грудня представники команд-фіналістів проектної гри, а саме учні загальноосвітніх шкіл №№4, 11, 12, 18 та 24 м. Артемівська, відвідали столицю нашої Батьківщини – славетний Київ.

Звісно, за такий короткий час переглянути всі визначні місця неможливо, проте екскурсія була настільки добре складеною, що діти змогли відчути атмосферу великого міста та ближче познайомитися з його історією. Вони відвідали таку пам’ятку, як Золоті ворота, були у Києво-Печерській лаврі та на Майдані Незалежності. Найголовнішою подією стало відвідування Верховної Ради України. Усі залишилися в захваті від неймовірної краси та величі споруди, в якій приймаються доленосні для нашої країни рішення.

Ця незабутня подорож вплинула на кожного зі школярів, бо саме такі заходи формують у молоді розуміння того, що від них залежить майбутнє. Учні щиро дякують Костянтину Матейченку за надання можливості здійснити таку цікаву екскурсію.

Учні Аретмівська-Бахмута відвідали Верховну Раду УкраїниУчні Аретмівська-Бахмута відвідали Верховну Раду УкраїниУчні Аретмівська-Бахмута відвідали Верховну Раду України