Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 129 гостей.

Донецька обласна рада

Працюємо разом

Переглядів: 2084
23.12.2015 - 10:53

21 грудня в Артемівському  МЦЗ з нагоди святкування 25-ої річниці утворення державної  служби зайнятості   пройшло засідання  круглого столу за темою « Жінка. Сім’я. Молодь. Актуальні питання співпраці з соціальними партнерами з питань зайнятості» за участю  представників УТСЗН, МЦССМ, РЦССМ, служби у справах дітей Артемівської райдержадміністрації,  роботодавців, учбових закладів, громадських організацій.

Відкриваючи захід,  директор Ірина Лещенко наголосила:  «Всі 25 років служба зайнятості перебуває в активному пошуку більш дієвих методів і креативних підходів до вирішення соціальної проблеми суспільства - безробіття. Центр зайнятості працює сьогодні  в багатьох сферах життєдіяльності міста та району і практично на кожному напрямку цієї діяльності нам не обійтися без підтримки  наших надійних партнерів, багато з яких присутні тут сьогодні».

Начальник відділу сприяння працевлаштуванню Людмила Панкратова своїм виступом підтвердила ефективність реалізації Закону України «Про зайнятість населення». Протягом 11 міс. 2015 року за сприянням Артемівського  МЦЗ працевлаштовані 1523 особи (рівень працевлаштування 33,7%), з яких 779 жінок  (51%), молоді – 682 особи (45%). Це стало можливо завдяки тісній співпраці з головними  соціальними партнерами  служби зайнятості  - роботодавцями. В 2015 році ми плідно співпрацювали з ВКФ «Реглан»,  КП «Бахмут вода»,  ПАТ «Фітофарм», центральною районною лікарнею та іншими.

Начальник відділу активної підтримки безробітних Ірина Подорванова зазначила: «Сьогодні в службі зайнятості вибудована ціла система заходів, що сприяють активізації пошуку роботи і, відповідно, працевлаштуванню» та висвітлила роботу ЦЗ з професійного навчання безробітних, орієнтації на самозайнятість, професійної орієнтації, інформаційно-роз’яснювальної діяльності  та ролі кожного з партнерів в її проведенні, що знайшло підтвердження у численних фотографіях, які були представлені в експозиції під  гаслом «Працюємо разом».

Після  обговорювання  проблемних питань учасниками круглого  столу та  прийняття резолюції, директор АМЦЗ Ірина Лещенко  вручила Подяки за плідну співпрацю в 2015 році ФОП Федоряка Олені Петрівні, Управлінню праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради, Артемівському  центру професійно-технічної освіти, Артемівському МЦССМ, Артемівському РЦССМ, Службі в справах дітей Артемівської райдержадміністрації, Чеській міжнародній організації «Людина в біді», громадській організації  Жіночий соціальний еколого-правовий центр.

Захід пройшов у форматі тісного спілкування людей, які співпрацюють зі службою зайнятості та довів, що  взаємодія і чітка організація спільної роботи з існуючими  партнерами, пошук і налагодження ділових контактів з новими допоможуть поліпшити якість соціальних послуг і далі працювати на користь людям.

 

Начальник відділу активної підтримки безробітних
Артемівського МЦЗ І.М.Подорванова

21 грудня в Артемівському  МЦЗ з нагоди святкування 25-ої річниці утворення державної  служби зайнятості   пройшло засідання  круглого столу за темою « Жінка. Сім’я. Молодь. Актуальні питання співпраці з соціальними партнерами з питань зайнятості»

Останні статті на сайті