Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Верховна рада України

Тиждень «Веселих стартів» у школі №14

Переглядів: 2018
22.12.2015 - 10:30

У Соледарській школі №14 фізична культура – одна з основних складових здорового способу життя, збереження, розвитку здоров’я кожного школяра. Адміністрація, педагогічний колектив створюють усі умови для того, щоб учні мали можливість із задоволенням займатися спортом. Відповідно до річного плану роботи школи, з метою фізичного розвитку учнів, збереження здоров’я, учитель фізичної культури Костянтин Рачинський та класні керівники 1-9 класів провели у школі тиждень «Веселих стартів».

Враховуючи вікові можливості школярів, команди учнів 1-9 класів змагалися між собою у різних вікових категоріях та показали високі результати у комбінованих естафетах, в ігрових видах спорту. Кожен член команди старанно, з відповідальністю виконував завдання, поставлені вчителем, щоб принести своїй команді очікуваний бал для перемоги.

Після підведення підсумків журі розподілило місця таким чином: серед учнів 2-3 класів І місце отримала команда третьокласників «Дружба», серед 4-5 класів перемогла команда учнів 4 класу «Кока-кола», серед 6-7 класів – команда 7 класу «Шахтар» і серед 8-9 класів – команда 8 класу «Олімпійці».

Також у спортивних змаганнях взяли участь майбутні першокласники, вихованці дитячого закладу №14 «Барвінок» і учні 1 класу Соледарської школи №14. Разом із маленькими спортсменами боролися за перемогу батьки та вихователі. За ходом змагань стежило журі у складі старшокласників, членів учнівського самоврядування. У веселих, цікавих естафетах перемогла команда «Дошколярики».

Завдяки спонсорській допомозі батьків кожен учасник отримав солодкий подарунок. Вихованці дитячого закладу також отримали м’яку іграшку, на згадку про змагання, і грамоту за зайняте І місце. І глядачі, і учасники з гарним настроєм залишили спортивний зал.

Тиждень «Веселих стартів» у школі №14Тиждень «Веселих стартів» у школі №14Тиждень «Веселих стартів» у школі №14Тиждень «Веселих стартів» у школі №14

Останні статті на сайті