Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 87 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Приймає пропозиції щодо проекту «Програми економічного і соціального розвитку території Артемівської міської ради на 2016 рік»

Переглядів: 3540
30.11.2015 - 13:59

Шановна громада!

Артемівською міською радою за участю управлінь, відділів Артемівської міської ради, підприємств, організацій та установ міста, депутатського корпусу та мешканців громади розроблено проект «Програми економічного і соціального розвитку території Артемівської міської ради на 2016 рік» (далі Програма).

Програма визначає основні цілі та пріоритетні напрями економічного і соціального розвитку території Артемівської міської ради на 2016 рік.

Програмою передбачається відновлення економічного зростання, забезпечення належного функціонування інженерно-транспортної та комунальної інфраструктури, впровадження енергозберігаючих технологій,  створення умов для залучення інвестицій,  розвиток і всебічна підтримка малого та середнього бізнесу.

Фінансування передбачених в Програмі заходів буде здійснюватися за рахунок трансфертів з державного та обласного бюджетів, коштів міського бюджету, власних коштів суб’єктів господарювання, інвестиційних коштів та інших джерел.

Запрошуємо Вас особисто прийняти участь в обговоренні Програми.

Пропозиції просимо надати на електронну адресу Управління економічного розвитку Артемівської міської ради artrada@i.ua або за телефонами 44-03-95, 44-01-85, 44-03-29.

Останні статті на сайті