Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 78 гостей.

Презедент України

Інформація про чергове засідання спостережної комісії при виконавчому комітеті Артемівської міської ради 20 квітня 2011 року

Переглядів: 10325
25.04.2011 - 14:27

20 квітня 2011 року під головуванням голови спостережної комісії, керуючого справами виконкому Артемівської міської ради Коліно Миколи Єгоровича відбулося чергове засідання спостережної комісії.

      Під час засідання було розглянуто   питання:  «Про роботу відділення кримінальної міліції  у     справах дітей Артемівського міського відділу ГУМВС України у Донецькій області, щодо профілактики  негативних явищ у дитячому  середовищі та про виконання наданих рекомендацій згідно протоколу засідання спостережної комісії   від 17.06.2010 року № 9.»    та  розглянуті матеріали на умовно-дострокове звільнення засуджених відділення господарчого  обслуговування Артемівського слідчого ізолятору.

      На засіданні з інформацією «Про роботу відділення кримінальної міліції  у     справах дітей Артемівського міського відділу ГУМВС України у Донецькій області, щодо профілактики  негативних явищ у дитячому  середовищі та про виконання наданих рекомендацій згідно протоколу засідання спостережної комісії   від 17.06.2010 року № 9.»     виступив в.о. начальника відділення кримінальної міліції у справах дітей Артемівського міського відділу  Головного Управління МВС України в Донецькій області  - Аралов Павло Юрійович.

     Він відзначив, що у 2011 році відділення кримінальної міліції у справах дітей Артемівського міського відділу  Головного Управління МВС України в Донецькій області  сумісно з службою у справах дітей управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради, Артемівським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на території міста Артемівська було проведено 28 рейдів «Канікули», «Нічне місто», «Діти вулиці», «Батискаф». На облік  у відділенні кримінальної міліції  у     справах дітей поставлено 7 неповнолітніх, розшукано 5 неповнолітніх, які були об’явлені у розшук. 

      Особлива увага керівництва міського відділу міліції та відділення кримінальної міліції у справах дітей приділяється  виявленню фактів  продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів. За 4 місяці 2011 року виявлено 5 таких фактів, по 2 фактам прийнято рішення про скасування ліцензії на продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

 Спостережною комісією були прийняті рішення, щодо:

  •  умовно-дострокового звільнення від відбування покарання – 6 осіб;

 Секретар спостережної комісії  Ф.Г. Зозуля