Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Семінар-практикум в Школі мистецтв

Переглядів: 3999
19.11.2015 - 13:13

18 листопада 2015 року в Школі мистецтв міста Артемівська відбувся семінар-практикум для працівників культури за темою: «Впровадження інноваційних форм роботи в процесі виховання учнів в Школі мистецтв м. Артемівська».

У заході взяли участь керівники та представники закладів культури міста Артемівська – Школи мистецтв, АМЦК та Д ім. Є.Мартинова, Артемівського міського народного дому, Артемівського краєзнавчого музею, Централізованої бібліотечної системи.

На початку засідання всіх учасників привітала начальник відділу культури Артемівської міської ради Максименко М.С., головний організатор семінару. В своєму виступі вона підкреслила, що метою заходу є творчий обмін досвідом, знайомство з системою роботи закладів, і що відділ культури планує цілу низку подібних семінарів протягом року в інших закладах культури міста.

В рамках пленарного засідання було проведено екскурсію по школі мистецтв та презентацію досвіду творчої та інноваційної роботи з відеоматеріалами і методичними рекомендаціями, яку представила слухачам директор Школи мистецтв – Гринь Є.В.

В процесі презентації була створена «Карта інноваційної діяльності Школи мистецтв» у техніці  «скрайбінг».

Мандрівку у минуле подарувала присутнім Адель Мерейнес – засновниця музичних курсів у старовинному Бахмуті, роль якої виконала викладач школи – Коломойцева Н.С. На завершення семінару був представлений концерт, підготовлений викладацькими колективами і солістами закладу.

Семінар викликав жвавий інтерес у слухачів. Питання, що розглядалися були актуальними, цікавими та мають практичну цінність для роботи в закладах культури.  

18 листопада 2015 року в Школі мистецтв міста Артемівська відбувся семінар-практикум для працівників культури за темою: «Впровадження інноваційних форм роботи в процесі виховання учнів в Школі мистецтв м. Артемівська».18 листопада 2015 року в Школі мистецтв міста Артемівська відбувся семінар-практикум для працівників культури за темою: «Впровадження інноваційних форм роботи в процесі виховання учнів в Школі мистецтв м. Артемівська».18 листопада 2015 року в Школі мистецтв міста Артемівська відбувся семінар-практикум для працівників культури за темою: «Впровадження інноваційних форм роботи в процесі виховання учнів в Школі мистецтв м. Артемівська».18 листопада 2015 року в Школі мистецтв міста Артемівська відбувся семінар-практикум для працівників культури за темою: «Впровадження інноваційних форм роботи в процесі виховання учнів в Школі мистецтв м. Артемівська».18 листопада 2015 року в Школі мистецтв міста Артемівська відбувся семінар-практикум для працівників культури за темою: «Впровадження інноваційних форм роботи в процесі виховання учнів в Школі мистецтв м. Артемівська».18 листопада 2015 року в Школі мистецтв міста Артемівська відбувся семінар-практикум для працівників культури за темою: «Впровадження інноваційних форм роботи в процесі виховання учнів в Школі мистецтв м. Артемівська».18 листопада 2015 року в Школі мистецтв міста Артемівська відбувся семінар-практикум для працівників культури за темою: «Впровадження інноваційних форм роботи в процесі виховання учнів в Школі мистецтв м. Артемівська».18 листопада 2015 року в Школі мистецтв міста Артемівська відбувся семінар-практикум для працівників культури за темою: «Впровадження інноваційних форм роботи в процесі виховання учнів в Школі мистецтв м. Артемівська».18 листопада 2015 року в Школі мистецтв міста Артемівська відбувся семінар-практикум для працівників культури за темою: «Впровадження інноваційних форм роботи в процесі виховання учнів в Школі мистецтв м. Артемівська».