Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Пройшов Тиждень енергозбереження в навчальних закладах міста Артемівська

Переглядів: 4629
13.11.2015 - 13:35

На виконання наказу відділу освіти Артемівської міської ради від 26.10.2015 року №491/1 «Про проведення Тижня енергозбереження в навчальних закладах міста у 2015-2016 н. р.», з метою активізації інформаційно-роз’яснювальної роботи, спрямованої на формування у суспільстві свідомого ставлення до енергоефективності використання відновлювальних джерел енергії та альтернативних видів палива в усіх навчальних закладах міста було проведено Тиждень енергозбереження.

У рамках Тижня велась відповідна робота серед педагогічних працівників навчальних закладів щодо необхідності економного використання енергоресурсів у процесі їх діяльності протягом усього року. Проводились додаткові заходи по збереженню електроенергії: утеплення вікон, розумне використання електроенергії в позаурочний час, тощо.

У всіх навчальних та позашкільних закладах міста проведені тематичні уроки, бесіди, лекції, конкурси, виховні години, години спілкування «Ми за відтворення джерел енергії», «Збережи тепло», «Впровадження енергозберігаючих технологій в життя», «Подорож із Ватиком», «Енергозбереження в школі та вдома», конкурси малюнків «Енергоефективність». Найкращі роботи надіслані до міського методичного кабінету, де організовано виставку малюнків.

Зокрема, в Артемівських загальноосвітніх школах №№1, 9 та Часовоярській загальноосвітній школі №17 відбулися бесіди, тематичні ігри за темами «Як зберегти електроенергію», «Як заощаджувати енергію в квартирі», «Пошуки крапельки».

Випущено листівки в загальноосвітніх школах №№1, 4, 7, 10, 12, 18, 24 «Економити – це розумно», «Бережіть світло», газети «Проблеми екології».

Для старшокласників загальноосвітніх шкіл №№2, 18 проведено лекторії з проблеми енергозбереження, у школі №7 відбувся круглий стіл «Енергозбереження – справа кожного», у закладах №№12, 17 протягом тижня працював енергетичний патруль. Соледарська школа №13 провела тестування з питань раціонального використання паливно-енергетичних ресурсів серед учнів 9-10 класів. Тематичні уроки «Альтернативні джерела енергії», «Проблема сучасної енергетики і охорона здоров'я» провели загальноосвітні школи №№4, 5, 10, 15.

Крім того, було організовано перегляд документальних фільмів, мультфільмів «Енергозбереження», «Казка про електроенергію», тематичні виставки літератури, фотовиставки «Альтернативні джерела енергії», «Енергозбереження в дії».

Проведені заходи широко висвітлювались на шкільних сайтах та сайті відділу освіти.

Пройшов Тиждень енергозбереження в навчальних закладах міста АртемівськаПройшов Тиждень енергозбереження в навчальних закладах міста АртемівськаПройшов Тиждень енергозбереження в навчальних закладах міста АртемівськаПройшов Тиждень енергозбереження в навчальних закладах міста АртемівськаПройшов Тиждень енергозбереження в навчальних закладах міста АртемівськаПройшов Тиждень енергозбереження в навчальних закладах міста АртемівськаПройшов Тиждень енергозбереження в навчальних закладах міста Артемівська

Останні статті на сайті