Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Урядовий портал

Переймаємо досвід

Переглядів: 4182
29.10.2015 - 09:37

28 жовтня 2015 року в місті Херсоні відбувся обласний семінар-практикум для викладачів шкіл естетичного виховання за темою «Організація колективної роботи учнів шкіл естетичного виховання на прикладі створення об'ємно-просторової композиції», на який було запрошено  викладача художнього відділення Школи мистецтв м. Артемівська  Бутченко А.В. 

Ця поїздка  дала  можливість ознайомитися з новими методами, формами роботи  навчально-естетичного комплексу «Художня школа» м. Херсону, який славиться своєю авторською програмою навчання юних художників від 6 років і до отримання вищої освіти по спеціальності «Графічний та комп'ютерний дизайн». Викладачі Херсонської художньої школи з задоволенням поділились своїм багаторічним досвідом, набутим в роботі з дітьми.

Під час практичної частини  семінару-практикуму його учасниками – викладачами та учнями шкіл естетичного виховання Херсонської області були  створені  інсталяції на тему «Дерево життя», які  під кінець заходу організаторами було вирішено залишити в міській галереї м. Херсону «Синій кіт».

Досвід і позитивні емоції від цієї поїздки дали новий поштовх для творчої діяльності педагогів нашої школи мистецтв.

28 жовтня 2015 року в місті Херсоні відбувся обласний семінар-практикум для викладачів шкіл естетичного виховання за темою «Організація колективної роботи учнів шкіл естетичного виховання на прикладі створення об'ємно-просторової композиції»28 жовтня 2015 року в місті Херсоні відбувся обласний семінар-практикум для викладачів шкіл естетичного виховання за темою «Організація колективної роботи учнів шкіл естетичного виховання на прикладі створення об'ємно-просторової композиції»28 жовтня 2015 року в місті Херсоні відбувся обласний семінар-практикум для викладачів шкіл естетичного виховання за темою «Організація колективної роботи учнів шкіл естетичного виховання на прикладі створення об'ємно-просторової композиції»28 жовтня 2015 року в місті Херсоні відбувся обласний семінар-практикум для викладачів шкіл естетичного виховання за темою «Організація колективної роботи учнів шкіл естетичного виховання на прикладі створення об'ємно-просторової композиції»