Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 117 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Презентація п’ятих класів Часовоярської школи №17 «Ось, ми які!»

Переглядів: 4252
23.09.2015 - 12:52

Традиційно на початку навчального року Часовоярській школі №17 проходить посвята в п'ятикласники учнів, що розпочали свої навчання в середній ланці.

Діти разом зі своїми класними керівниками та на чолі з педагогом-організатором підготували яскраві презентації, у яких уміло демонстрували свої таланти та доводили, що вони вже досить дорослі й готові до шкільного життя, яке суттєво відрізняється від того, яке було в початковій школі.

Першим розпочав свій виступ 5-А клас. Учні справили неабияке враження на глядачів різноманітністю вмінь. Калейдоскоп талантів, поєднаний зі згуртованістю, вразив присутніх, за що клас і отримав звання «Найдружніші».

5-Б клас також показав свої здібності як до танців, так і до співу. У кінці свого виступу діти дружно заспівали веселу пісню. За свою винахідливість цей клас став «Найкреативнішим».

Усі учні отримали солодкі подарунки від Книги Знань.

Тож ми бажаємо п'ятикласникам та їх керівникам жити в міцній дружбі, повазі та завжди перемагати, адже міцний класний колектив – це запорука успіху!

Презентація п’ятих класів Часовоярської школи №17 «Ось, ми які!»Презентація п’ятих класів Часовоярської школи №17 «Ось, ми які!»Презентація п’ятих класів Часовоярської школи №17 «Ось, ми які!»Презентація п’ятих класів Часовоярської школи №17 «Ось, ми які!»