Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Рішення Артемівської міської ради від 26.06.2013 №6/40-729

Переглядів: 1339
сессия : 

Про зміну місця улаштування дитячого ігрового майданчика

Заслухавши інформацію директора комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» Бондарєва О.В. щодо зміни місця улаштування дитячого ігрового майданчика, керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Доручити комунальному підприємству «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (Бондарєв) здійснити в установленому порядку заходи щодо переміщення обладнання дитячого ігрового майданчика (качеля наземна, качеля подвійна підвісна, дитячий ігровий комплекс, пісочниця, скамейка) з вул.Леваневського,162 на вул.Леваневського,117 у м. Артемівську та його монтаж.
  2. Внести зміни до Переліку майна, яке знаходиться на території міста Артемівська, балансоутримувачем якого визначається комунальне підприємство «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг», затвердженого рішенням Артемівської міської ради від 28.10.2009 №5/49-984, замінивши в пунктах 10-14 слова і цифри «Леваневського,162» словами і цифрами «Леваневського,117».          
  3. Організаційне виконання  рішення покласти на  Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), заступника міського голови Гончарова С.В.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту і зв’язку (Северінов), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І

Міський голова                                                    О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення від 26.06.2013 № 6/40-729
Про зміну місця улаштування дитячого ігрового майданчика
14.16 KB